[Katowice 29.11.2014] Bard 500tka
Re: [Katowice 29.11.2014] Bard 500tka
Dzięki wszystkim za bitwy grało się bardzo fajnie (Pachołowi nie dziękuje bo to bolo i ma farta
)

Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
To bardzo wazna przestroga - jak kiedyś Szaitis będzie wam cos obiecywał i mowil "myśle, że to zrobię" to pamiętajcie by w to nie wierzyć!Szaitis pisze:Eee, po co komu Hoda?! Da się wymyślić coś duuużo skuteczniejszego w WEDydu pisze:Wszystko zależy jak pokulasz na HoDELaik pisze:Proszę o dopisanie, ciekawe jak działają leśniaki na naprawdę małe punkty...![]()
Myślę nawet, że Laik wygra ten turniej

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Daj spokój Szaitisowi, on nie może przewidzieć wszystkiego. To potrafi tylko wielki Tzeentch, Zmieniacz Ścieżek, Wielki Przewidywacz, Wszystkowiedzacz, przez wyznawców zwany również Tzenethem lub Tanzehem.
On to przewidział, że klimatyczna armia Mono-Tzeentch zostanie nazwana "Powergamerską"... przez biednego wyznawcę Gorka (lub Morka)
On to przewidział, że klimatyczna armia Mono-Tzeentch zostanie nazwana "Powergamerską"... przez biednego wyznawcę Gorka (lub Morka)