Warszawa
Re: Warszawa
Byłby ktoś chętny na grę w przyszłymj tygodniu, będę w Józefowie od poniedziałku do piątku i chętnie bym zagrał format dowolny.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Niedziela format wrocławski. ....zapraszam
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
zagram w weekend na nowe ETC
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
-
- Plewa
Cześć Wszystkim! Sporo ostatnio szperam i czytam o WFB i chciałbym pograć. Ponieważ jednak jestem zupełnym amatorem, to pomyślałem że najchętniej najpierw wybrałbym się na kilka bitew w roli obserwatora. Może znalazłby się ktoś na tyle życzliwy i cierpliwy, aby zaryzykować obecność mojej osoby i ewentualne niewygodne/głupie pytania podczas rozgrywki, a być może nawet "zarazić" mnie pasją do tej gry:) Od siebie dodam jeszcze tylko, że mam doświadczenie w różnych grach, dość szybko łapię, więc nie powinno być tak źle;) Proszę o wiadomość na priv lub w wątku nt terminu rozgrywki, jeśli ktoś chciałby takiego raczkującego adepta WFB zaprosić. Będę wdzięczny też za informacje o wszelkich terminach/miejscach, gdzie regularnie odbywają się gry, które można sobie poobserwować. Dzięki za uwagę!
-
- Plewa
Dzięki za info. Chętnie zajrzę, jeśli nic mi nie wypadnie. Jakieś szczegóły(gdzie, o której) pls?Gasior pisze:wpadnij na turniej w niedziele na ul. narbutta