Zbliża się nowy book?
Moderator: Hoax
Re: Zbliża się nowy book?
Znaczy Skaveny rządzą orkami od stycznia?
I właśnie to jest błąd w podejściu do zielonoskórch. Sztuka nie polega na zapanowaniu nad tym zielonym burdelem, ale umiejętnym ukierunkowaniu jego działania czytaj: tak tak, WY jesteście wielkie zielone zabijaki, WY pokażcie nam malym szczurom jak się morduje (i umiera masowo w największym kotle)!! A te granaty z sarinem to nie nasze
Jestes osom!Nargh pisze:I właśnie to jest błąd w podejściu do zielonoskórch. Sztuka nie polega na zapanowaniu nad tym zielonym burdelem, ale umiejętnym ukierunkowaniu jego działania czytaj: tak tak, WY jesteście wielkie zielone zabijaki, WY pokażcie nam malym szczurom jak się morduje (i umiera masowo w największym kotle)!! A te granaty z sarinem to nie nasze
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
No i są pierwsze spojlery white dwarfa z skavenskim end of times
Wielkości nagasha nowy vermin lord którego można skleic na jednego z pięciu jego wersji różnego rodzaju klanów.
http://descansodelescriba.blogspot.com/ ... ienen.html
Do tego dojda małe kity.
Podoba się? Bo mi kompletnie nie
Wielkości nagasha nowy vermin lord którego można skleic na jednego z pięciu jego wersji różnego rodzaju klanów.
http://descansodelescriba.blogspot.com/ ... ienen.html
Do tego dojda małe kity.
Podoba się? Bo mi kompletnie nie
garść nfo
Kod: Zaznacz cały
(Anonymous Source 1) We saw the new cover art for endtimes 4. It's rat caster riding some Monster with a cannon. (Sorry not to familiar with skaven)The new white dwarf has new skaven monsterous creature as the front covers but that's all i saw.
(Anonymous Source 2) Plastic Vermin Lord to make 5 different kits in white dwarf 49.
white dwarf 2 weeks from now will feature the release of a plastic
vermin lord kit, will make 5 alternate models with different themes. 1
Eshin, 1 Grey Seer, 1 Warlord, 1 Moulder and one supposed "Vermin King".
Eshin one can be skitterleapt and gets re-rolls to cast skitterleap, grey
seer one always gets 6 on the d6+1 part of warp lightning casts. No further
information about the others or point costs, but alledgedly he's going to
be about the same dimesnsions as Nagash.
Fantastyczne, musze to mieć!Hoax pisze:Beznadziejne. Nie ma nowy żebym takie coś kupił.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Ja jestem ciekaw czy jakąś nową jednostkę dodadzą
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Nie jestem złosliwy po prostu to wielkie joj joj joj jest męczące - wreszcie jakis epicki model do piszczą "oj niegrywalne oj transport zły oj to ja se wezmą co innego ale nie to" - skoro jest sens pisac takie jeki to ja będę pisał peany na cześć turbo kozaka VL megahiperepickiego VL po wieku VL i VL forever!