[Bielsko-Biała] 07.12 Mistrzostwa Podbeskidzia
Re: [Bielsko-Biała] 07.12 Mistrzostwa Podbeskidzia
Z tego co ja wiem to mamy nowy klub, który zrzesza ludzi którzy w ostatniej bitwie na ostatnim stole dostali maske od Jasfia - nie wiem jak ten klub nazwac ale musi być to coś niesamowicie epickiego (nie starczy wykorzystac ksywki tego bohatera naszych czasów który jest jego pierwszym i - tylko na razie - jedynym członkiem
)

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
LOL nie dosyć że drukował mu rozpiske to dostał przyjacielski oklep za to że Jasif nie dostał karniaków
heheh Przyjaciel 

Pamiętam tę bitwęLeoh pisze:Pamiętam jak na DMŚ 2012 graliśmy ostatnią bitwę na ostatnim stole. Wtedy miałem więcej szczęścia i udało mi się wyrwać remis z Twoimi Lizakami

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Groupies Jasifa
?
Albo Kultyści Jasifa niby było ale sprawdzone i dobre

Albo Kultyści Jasifa niby było ale sprawdzone i dobre
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Może lepiej ci który dostali becki poprostu a na koniec zrobic team na druzynowce z takich ludzi 

by butan "po same bile" 

Zmieniając temat 

Ubrania wyprałem, kurtka po 2 dniach ciągle trąci tą szkołą. Co to w ogóle jest? Grzyb? Jeśli tak to jak tam mogą chodzić dzieciaki, dzień w dzień?RedScorpion pisze:szkoła trochę nadgryziona zębem czasu i miała przez swój oryginalny mało przyjemny zapach
Ostatnie Giertych mó że jest spisek i konspiracja że wyciagają SIkorskiemu podróże samochodem, PiSowski sPiSek
Wszyscy grali, nikt nie robił jakiejś fotorelacji 
Ale mam za to zdjęcia medalistów, w tym Ciebie
Raz jeszcze gratulacje

Ale mam za to zdjęcia medalistów, w tym Ciebie

Raz jeszcze gratulacje

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Śmiejecie się z Jasifa, a on wczoraj wcisnął kolejną machę wampirom. Jasif, Vampire Slayer (better than Gotrek!)! A nazwa teamu, to w świetle ostatnich wydarzeń: Inkwizytorzy Jasifa :3
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
Bynajmniej nie śmiejemy sięz Jasifa tylko z LeohaBolesław pisze:Śmiejecie się z Jasifa, a on wczoraj wcisnął kolejną machę wampirom. Jasif, Vampire Slayer (better than Gotrek!)! A nazwa teamu, to w świetle ostatnich wydarzeń: Inkwizytorzy Jasifa :3

Dyd no przecież to jasne
.