Bretoński wernisaż Matijjosa [Niemcy]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Bretoński wernisaż Matijjosa [bolty he ]
Drewno wygląda tak: snakebite leather na spód (teraz to się jakoś inaczej nazywa), i potem takie linie, jak w zwykłej desce , dodajesz do snakebita ushabti bone'a. Na początku linie troszkę grubsze, potem coraz cieńsze, do prawie samego ushabti. Gdzieniegdzie można sęki zrobić, lekko te linie powyginać, aby nadać interesującego wyglądu. Na żywo wygląda jeszcze fajniej.
Drewno świetne
Tak samo jak wyżej - uważam że gemy mogłyby być lepsze.
Tak samo jak wyżej - uważam że gemy mogłyby być lepsze.
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
też mi ten wkręt nie pasował, ale klient tak wysłał i tak miało być
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Według mnie zbyt kolorowe i przez to nieco pstrokate. le malowanie bardzo czyste, lubię takie.
Technicznie malowanie świetne, tylko ta kolorystyka... Brrrr. Ale co kto lubi
IMHO brzegi podstawek powinny być czarne - nijak mi nie pasują do szarobiałych skał i wyschniętych trawek.
IMHO brzegi podstawek powinny być czarne - nijak mi nie pasują do szarobiałych skał i wyschniętych trawek.
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kolory świetne imho. Zero pedalstwa, żywo, ogniście i miodnie ...
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Bardzo fajnie wyszedł
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny figs, podoba mi się. Czerwień wyszła ciutkę słabo i jakaś taka świecąca...
No niestety cały figs się świeci, ze względu na kiepskie światło i aparat. Przez to też czerwony wyszedł jak wyszedł- w rzeczywistości wygląda to o wiele ładniej.