Warszawa - Paradox Cafe
Re: Warszawa - Paradox Cafe
jutro dowolna godzina 2400 draft1? ktoś ?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Czwartek najbliższy, ok. godz. 16, punktów 2400-2500, format w miarę dowolny (gram Bretonią, i tak mam prawie wszystko dozwolone :p )? Chętnych na prv zapraszam
-- NIEAKTUALNE
-- NIEAKTUALNE
Ostatnio zmieniony 26 lis 2014, o 08:40 przez Glonojad, łącznie zmieniany 1 raz.
Uprawa warzyw od 1997 roku
Środa najbliższa, godz. 16, Paradox, 2400-2500 ale mogę negocjować - ktoś chętny?
(zgłoszenia oczywiście na priv)
EDIT: nieaktualne (chętnych brak - modeli do roboty nie taszczę)
(zgłoszenia oczywiście na priv)
EDIT: nieaktualne (chętnych brak - modeli do roboty nie taszczę)
Ostatnio zmieniony 3 gru 2014, o 05:28 przez Glonojad, łącznie zmieniany 1 raz.
Uprawa warzyw od 1997 roku
-
- Chuck Norris
Dzień dobry,
Ktoś chętny na weekend? Sobota, lub niedziela rano, bo wtedy najlepiej z miejscem. Format do dogadania, np 2400 euro.
Pozdrawiam
Garland
Ktoś chętny na weekend? Sobota, lub niedziela rano, bo wtedy najlepiej z miejscem. Format do dogadania, np 2400 euro.
Pozdrawiam
Garland
-
- Plewa
Cześć Wszystkim! Sporo ostatnio szperam i czytam o WFB i chciałbym pograć. Ponieważ jednak jestem zupełnym amatorem, to pomyślałem że najchętniej najpierw wybrałbym się na kilka bitew w roli obserwatora. Może znalazłby się ktoś na tyle życzliwy i cierpliwy, aby zaryzykować obecność mojej osoby i ewentualne niewygodne/głupie pytania podczas rozgrywki, a być może nawet "zarazić" mnie pasją do tej gry:) Od siebie dodam jeszcze tylko, że mam doświadczenie w różnych grach, dość szybko łapię, więc nie powinno być tak źle;) Proszę o wiadomość na priv lub w wątku nt terminu rozgrywki, jeśli ktoś chciałby takiego raczkującego adepta WFB zaprosić. Bedę wdzięczny też za informacje o wszelkich terminach/miejscach, gdzie regularnie odbywają się gry, które można sobie poobserwować. Dzięki za uwagę!
- Punisher17
- "Nie jestem powergamerem"
Ktoś ma czas zagrac w niedziele w paradoxie wieczorem?
Jak nie jeden to sto jeden
-
- Plewa
Czy w tym tygodniu po południu/wieczorem ktoś planuje jakieś bitwy? Chętnie wpadłbym zapoznać się z WFB
SK czy HE?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja też coś mogę jutro pyknąć.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole