Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: Piłka nożna

Post autor: QQrydza »

Pyskowanie jest legalne (i trudne do uzasadnienia) kogucikowanie zresztą też - ale uderzenia głową nie, on zrobił dokładnie to co zidane :P

Jak to ktoś napisał - niby kontrolowali mecz a dostali jedną głupią bramke, zaraz potem drugą a mogli i trzecią - marna kontrola. Może gdyby Giroud zagrał od pierwszej (albo podolski) a nie po prostu marny Welbeck to też by inaczej wyglądało... Persie może gra ostatnio gorzej niż welbeck, ale nie zmienia to faktów, że mamy taki szpital że grać musi, wy jednak mieliscie na łąwce kilka lepszych opcji (Cazorla np zagrał dobry mecz, mógłby chyba grac od pierwszej)

Manchester ostatnia gra z tyłu coraz lepiej, przez co faktycznie odpadliśmy z ofensywy trochę, ale to tylko konsekwencja 40 kontuzji w sezonie. Na Hull ma juz zagrać Falcao, a on w naszej ofensywie zmienia wszystko
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Sorry za post pod postem, ale kibiców ostatnio wywiało. ;)
http://sport.wp.pl/kat,32272,title,Mili ... omosc.html
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Kolejny niezły mecz Legii w LE, szkoda tylko, że przez debili, którzy musieli zaznaczyć swoją obecność w Belgii, rozgrywany przy pustych trybunach. Wspomniani debile okradli pozostałych kibiców Legii z możliwości obejrzenia tego spotkania. Nie rozumiem czemu głąby - mieniące się "kibicami" - działają jako piąta kolumna na szkodę klubu wiedząc, w jakiej sytuacji jest Legia obecnie.

Ciekawe, kto teraz zawita na Legię?

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

No co ty przecierz to "patrioci" są... :shock:
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

W lidze angielskiej bez zmian. Boże Narodzenie trwa tam cały rok. Święte Mikołaje z gwizdkami rozdają prezenty dla MU garściami. Uznawane bramki po faulach, spalonych, itp. itd. . Punktów już sporo dzięki temu Czerwone Diabły zgromadziły. Aż przyjemnie popatrzeć na takich szczodrych arbitrów :mrgreen:. Mają szansę na mistrzostwo. Zdecydowanie...

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

:twisted:
Oddają co zabrali przez 2 sezony.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Oglądałem większość meczów MU w ostatnich sezonach. Stosunek błędów sędziowskich w tych meczach na rzecz MU do tych na ich niekorzyść jest zdecydowanie najwyższy w całej lidze. Bez względu na sezon...

Ale mecz świetny jako widowisko. Indolencja Sterlinga i Wielkiej Primadonny Futbolu zastraszająca. Carrick i DeGea perfekcyjni. Carrickowi to już dawno powinni jakiś mniejszy pomnik postawić w Manchesterze. imho to jeden z najlepszych graczy MU w ostatnich 10 latach...
Ostatnio zmieniony 14 gru 2014, o 16:20 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Grzesiu, błagam, Liv jest po prostu żałosny.
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Wiem, dopisałem to do poprzedniego posta :wink:. Choć piłkę rozgrywali nieźle, jedynie brak skuteczności, który porównać można chyba tylko z Arsenalem w niektórych meczach...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Tytyryty z tymi sędziami, wygralibyśmy 2, a nie 3 do poziomu piłkarskiego LIve i tyle :D

A karnych z kapelusza pare przeciwko nam wpadło + Moyes time czyli wrzucanie przeciwnikom tyle czasu az w koncu wyrównywali (co probowano zrobic w meczu z Arsenalem, 8 minut, dobre :D)

Pif paf, 4 defensywa w lidzie idzie po mistrza, Falaco wroci i wtedy to już będzie naprawdę piekna gra i piekne wyniki. Podobała mi sie gra jonesa i evansa w odbiorze już na połowie przeciwnika + wyprowadzanie piłek. Na pojedyncze błedy przymykam oko bo De Gea :D

Btw - 11.04 gramy z City na OT. DO tego czasu trudne mecze to: 2xsroki, 2xtotki, raz looserpool, raz west ham. Jak wygramy te spotkania to moze byc najdluzsza seria zwyciestw w historii PL!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Legia z Ajaxem w 1/16 LE :) Będę chłopakom kibicować ale ciężka będzie ta przeprawa...

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Mogło być lepiej, mogło być dużo gorzej. Ja tam z nadzieją patrzę w przyszłość, amsterdamerów da się przejść.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

GrimgorIronhide pisze:

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Valencia 2: 1 real
ale piekny mecz =D>

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Herbata
Wałkarz

Post autor: Herbata »

Jest taki klub z armatą w herbie :)
Nie płaczcie MU boye
:oops:
A do dupy, nie płacznie MUły
Ostatnio zmieniony 10 mar 2015, o 07:23 przez Herbata, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wielkie problemy współczesności nie rozstrzygną się mowami i uchwałami większości… ale krwią i żelazem." Bismarck

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Nie ma nad czym płakać, zobaczymy czy w BPL, z innym sędzią, pójdzie wam tak "gładko"

Lepszą grę graliście jak przegraliście 1-2, niż dzis po tym sprezentowanym zwycięstwie :)

Awatar użytkownika
Herbata
Wałkarz

Post autor: Herbata »

Takie tam sprezentowane, że di Maria nurkował jak na wczasach w Turcji i dostał zasłużoną 2 żółtą.
Welbeck zdrajca mógł mieć równie dobrze karnego odgwizdanego w MU /pol/u karnym.
MU a'la ległaaaaa ległaaa warsza....manczester
Ostatnio zmieniony 10 mar 2015, o 07:24 przez Herbata, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wielkie problemy współczesności nie rozstrzygną się mowami i uchwałami większości… ale krwią i żelazem." Bismarck

ODPOWIEDZ