Hmm trochę kijowo....bsb, który nie może dać FleeDydu pisze:Jest FS i czerpie wszystkie korzyści z tego włącznie z WSv6+
No nic jakoś to przeboleję
Moderator: Gremlin
Hmm trochę kijowo....bsb, który nie może dać FleeDydu pisze:Jest FS i czerpie wszystkie korzyści z tego włącznie z WSv6+
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Tak chodziło mi o smoka sisterek, ale dodatkowo planuje poszaleć noblem na staguDydu pisze:Luc pisze:Hmm trochę kijowo....bsb, który nie może dać FleeDydu pisze:Jest FS i czerpie wszystkie korzyści z tego włącznie z WSv6+
No nic jakoś to przeboleję
A myślałem, że chodzi ci o smoka, gość na jelonku nie ma WSv6+ i nie jest ItP
Hmm.... to trochę psuję moją koncepcję "komando bsb wyskakującego z krzaków"yrsen pisze:Ponieważ forest spirity, które są wierzchowcami tracą z tego tytułu ItP i warda. Zostają im tylko forest strider i magiczne ataki.
Treekiny nie są złe, koszt punktowy jest bardziej racjonalny niż w poprzedniej edycji ale nerf siły oraz warda na tym klocku skutecznie zepchnął go na dalszy plan. Ja nadal zastanawiam się nad 3-kami w rozpisce ale zawsze nie starcza mi na nich punktów...u WE są po prostu lepsze opcje.Dziad Zbych pisze:Ostatnio grałem trrekinami i one potrafiły powstrzymać kloc klanratsów do nadejścia wildów i same dużo zabijały. Dlatego uważam że gdy nie są zagrożone działami , balistami itp. mogą być dobre szczególnie jeśli nie chce się drzewca. Jakie jest wasze zdanie .