Dokładnie, tylko w przypadku Treemana front ma 75 mmloko pisze:czy dobrze widzę że drzewo stoi teraz na podstawce demigryfa/juggera?
Army Book VIII edycja.
Moderator: Gremlin
Re: Army Book VIII edycja.
-
- Plewa
Ej ziomeczki szybkie pytanko
Zasada Forest Strider daje warda na 6+ nie tylko w lesie prawda ?. Nie ma napisane ,że jest to tylko w lesie, wyprowadźcie mnie jeśli się myle
Zasada Forest Strider daje warda na 6+ nie tylko w lesie prawda ?. Nie ma napisane ,że jest to tylko w lesie, wyprowadźcie mnie jeśli się myle
Takie pytanko, bo wracam po przerwie do gry, a mogę trafić na WE i chcę je brać pod uwagę Tworząc rozpiskę
Jak działa ta wasza zasada z tym strzałem na początku bitwy i czy to jest tylko 1. strzał czy każdy bohater z tą zasadą wypuszcza strzałę w generała?
Jakie zasady mają Ci nowi bohaterowie waywatcherów?
Jak działa ta wasza zasada z tym strzałem na początku bitwy i czy to jest tylko 1. strzał czy każdy bohater z tą zasadą wypuszcza strzałę w generała?
Jakie zasady mają Ci nowi bohaterowie waywatcherów?
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
1. Jeden autohit w generała, który jest w 36 calach od jakiegokolwiek posiadacza takiej zasady i jest przez niego widziany. Autohit ma Siłę 3 i nie ma od niego armour save'a.
2. Scout, Sniper, Strzela bez Save'a, albo Multiple shot 2x, Forest Stalker, ASF. 25 pkt na przedmioty. Asrai Longbow (Armour piercing i 30" zasięgu).
2. Scout, Sniper, Strzela bez Save'a, albo Multiple shot 2x, Forest Stalker, ASF. 25 pkt na przedmioty. Asrai Longbow (Armour piercing i 30" zasięgu).
Imho, w zapisie z tym Unitem chodzi o odział który się jakby wykupuje w booku, zeby nie było kwiatków na zasadzie:
Połowa odziału jest na dalekim połowa na bliskim, więc połowa na bliskim strzela z multi połowa na dalekim singlem i rzucamy wszystkim na ten sam wynik itp.
IMO nie zaliczają się do tego herosi w oddziale.
To całe zamieszanie z Hodą, to typowa Polska nadinterpretacja zasad.
Dokładnie tak samo jak było z powtarzaniem strzałek i szałem dla jelonków na początku nowego booka.
Połowa odziału jest na dalekim połowa na bliskim, więc połowa na bliskim strzela z multi połowa na dalekim singlem i rzucamy wszystkim na ten sam wynik itp.
IMO nie zaliczają się do tego herosi w oddziale.
To całe zamieszanie z Hodą, to typowa Polska nadinterpretacja zasad.
Dokładnie tak samo jak było z powtarzaniem strzałek i szałem dla jelonków na początku nowego booka.
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5