Monstroys
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Monstroys
Slaaneshowe panie to coś pięknego. Ja mam porobione na tej samej zasadzie Fiendy z orkowych pajonków i góry demonetek, ale nie wyglądają tak epicko.
Witajcie!
Z małym poślizgiem, ale udało mi się skończyć Logana - Wip'y i różne inne na fanpejdżu: mój fejsik
Z małym poślizgiem, ale udało mi się skończyć Logana - Wip'y i różne inne na fanpejdżu: mój fejsik
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
, szczególnie twarz mi się podoba...
Witajacie!
Poniżej kilka fotek mojej dioramy, która dostała finalista na GD 2014, oraz Srebro na Hussarze.
Wrzuciłem sporo zdjęć do albumu WIP na fejsie, gdzie możecie zobaczyć kolejne stadia rzeźbienia i składania dioramy.
mój fejsik
obecnie pracuję nad Heldrakiem w barwach Slaanesha - ilość rzeczy na nim budzi stale mój lęk
Poniżej kilka fotek mojej dioramy, która dostała finalista na GD 2014, oraz Srebro na Hussarze.
Wrzuciłem sporo zdjęć do albumu WIP na fejsie, gdzie możecie zobaczyć kolejne stadia rzeźbienia i składania dioramy.
mój fejsik
obecnie pracuję nad Heldrakiem w barwach Slaanesha - ilość rzeczy na nim budzi stale mój lęk
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Podoba mi się. Lubię takie kontrasty, sterylność laboratorium i plugastwo Nurgla. Swoją drogą bardzo dobrze pobrudzony model.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Bardzo fajnie i ohydnie:D Pomysł z tym zbiornikiem jest super:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Powoli maluję Imperialnego Knighta, który zmienił barwy na Nurgla:
poprzednie części pracy i fotki z fazy konwertersko/rzeźbiarskiej na moim fanpejdżu: mój fejsik
poprzednie części pracy i fotki z fazy konwertersko/rzeźbiarskiej na moim fanpejdżu: mój fejsik
Cudeńko Aż rzygać mi się chce na jego widok więc efekt idealny
PS. Czy tylko mi się część zdjęć z kilku pierwszych stron galerii nie wyświetla? Część spoko a części brak. A chciałem popodziwiać wcześniejsze prace
PS. Czy tylko mi się część zdjęć z kilku pierwszych stron galerii nie wyświetla? Część spoko a części brak. A chciałem popodziwiać wcześniejsze prace
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Rewelacja
zapomniałem o tym niestety jak się zorientowałem to było pomalowane, a nie chcę ryzykować zniszczenia kilku warstw rdzy.
Ładna sprawa... tyle że lufa mniejszego kalibru nienawiercona , ale to pryszcz.
niestety nie bo niebawem jedzie do klienta (no chyba, że wystawi jako jego figurka )
Ładna sprawa... tyle że lufa mniejszego kalibru nienawiercona , ale to pryszcz.
ofc masz rację - niestety zrobić wiarygodny śluz/tkankę nie jest łatwo - było tam bardzo dużo drobnych zagłębień i poplątanych bebechów. Tak naprawdę nie było by tego widać nawet - na zbliżeniu oczywiście widać, ale jak się patrzy na figurkę, to dzieje się na niej i tak bardzo dużo.Zastanawiam się tylko czy te bebechy nie wyglądałyby jeszcze obrzydliwiej, gdyby dodać warstwę żółtej tkanki tłuszczowej. W rozciętym ciele chyba właśnie to wygląda najbardziej paskudnie. Pozdr.
ja widzę zdecydowaną większość (nie ma paru, ale tych średnio istotnych.PS. Czy tylko mi się część zdjęć z kilku pierwszych stron galerii nie wyświetla? Część spoko a części brak. A chciałem popodziwiać wcześniejsze prace
Dzięki za miłe słowo Wszystkim!