niestety polityka GW jest taka, że zmieniają metal na plastiki a cena praktycznie pozostaje taka sama (bitsy jedynie zostają na pocieszenie)Heinrich_von_Tod pisze:Chcę aby były gg plastikowe bo nie chce mnie sie wydawać 300 zeta na oddział.
Zapowiedzi, plotki - co nowego w Vampirkach
Moderator: misha
nowe boksy 10tki plastikowe beda kosztowac nie co mniej bo ok 80pln, zwykly boks 16(20) figsow terazstoi ok115, 3metale ok45 wiec prosty rachunek ze sie oplaca ale niewiele i najlepiej wychodza aktualne wieksze boksy plazoli niz mniejsze.
Argh, oczywiście(pomijając materiał z jakiego jest wykonany, wytrzymałość spoiwa, itp. itd.), że się obije, ale jeden pojedynczy model łatwiej znaleźć niż przez pół godziny myszkować pod stołem w poszukiwaniu zagubionych części, które poleciały każda w inną stronę. Bardzo przyjemna rzecz, chodzenie pod stołem, zwłaszcza na turnieju, kiedy przeciwnik ponagla cię niezobowiązującym chrząkaniem.
P.S.
A temat chyba jest o wampirzych plotkach, a nie o plastikach i metalach. :p
P.S.
A temat chyba jest o wampirzych plotkach, a nie o plastikach i metalach. :p
owszem, ale jezeli chcesz ja stosowac do spadajacej figurki...Shinue pisze:pierwsza zasada dynamiki Newtona jest niedozakwestionowania
to za takie texty to by Cie Newton na stosie spalil
druga zasada dynamiki kolego, druga. sily dzialajace na spadajaca figurke - nie rownowaza sie. porusza sie na ruchem jednostajnie przyspieszonym...
plastik i metal?? bzdura. powietrze to nie proznia. figurka plastikowa, z racji na wieksza objetosc, bedzie miala mniejsze przyspieszenieskav pisze: chyba że spadną 2 obiekty o tej samej masie
pozdrawiam
Furion
Czy ja pisze po chińsku?
Zaraz będę obcinał.
Christos
co jeszcze teraz moglbym kupic do Armii Wampirow? skoro nawet szkielety beda nowe, to juz pomyslow zaczyna brakowac od czego zaczac. moze poprostu ze wzgledu na wyglad figurek kupic same vampiry - przynajmniej bedzie roznorodnosc, jak wejda nowe modele. dobrze ze przynajmniej TK mam uzbierane i moze nie bedzie potrzeby ich ruszac na poziomie CORE pozdrawiam
- Chaoschild
- Chuck Norris
Obecne szkielety sa troche nieproporcjonalne, w szczegolnosci rece, nogi i glowy. Nie mowie ze sa nie ladne ale troche za duze jednak. Jakby troche pomniejszyli te figurki to nic by sie zlego nie stalo.
Co do rodzin to podobniez maja zniknac, co mi sie niezbyt podoba bo teraz mialy swoj klimat, choc nie koniecznie byly wywazone.
Co do rodzin to podobniez maja zniknac, co mi sie niezbyt podoba bo teraz mialy swoj klimat, choc nie koniecznie byly wywazone.