End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
Re: End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhamm
Mam pytanie odnośnie kolejności fabuły w cyklu End of Times. Czy ma znaczenie po której książce przeczyta się przygody Gurnissona?
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- GrimgorIronhide
- Masakrator
czytać kiedy chcesz nikt ci nie zabroni. Akcja Kinslayera dzieje się mniej więcej na początku imperialnej części fluffu w booku I Nagash bo ma związek z podbojem Kisleva i obroną Złotego Bastionudzikki pisze:Mam pytanie odnośnie kolejności fabuły w cyklu End of Times. Czy ma znaczenie po której książce przeczyta się przygody Gurnissona?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
raczej ctrl alt del w systemie warhammblowsa 8 i aktualizują go do warhammblowsa 9 .
Nie ma opcji,Liz zostana 
Stosunkowo niedawno dostaly nowe AB i Modele.I z jakiej beczki mieli by je usuwac?

Stosunkowo niedawno dostaly nowe AB i Modele.I z jakiej beczki mieli by je usuwac?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

- GrimgorIronhide
- Masakrator
Myślisz, że zarząd GW (btw coś nie czuć że się zmienił) interesuje się sprzedażą ?! Pha, nie wiesz, że wszyscy oni to pomniejsi bogowie Chaosu, którzy tak jak Khorne żywi się rozlewem krwi, oni zasysają butthurt graczyByqu pisze:Jaaasne....![]()
Pozbądźmy się jednej z armii, a sprzedaże wzrosną...

Nie ma opcji, by zlikwidować Lizaki. Stawiałbym na to, że pod koniec uber-uber gigantycznej wojny ze Skavenami w 4tym booku szczury udaremnią im Exodus i Lizaki mimo że pokonają gryzonie (ofc wielkimi kosztami) to i tak wyjdą do tyłu - typowo dark fantasy, warhammerowe i wpisujące się w nowy fluff.