warsztat mnicha:D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: warsztat mnicha:D
Fajniutko to wygląda Solidna robota.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
no nie
właśnie teraz możesz zacząć cieniować.
właśnie teraz możesz zacząć cieniować.
- Kacpi 1998
- Masakrator
jakbyś zaczął normalnie cieniować zamiast robić drybrush na mokro to nieKuros pisze:czyli nie potrzebnie marnuje czas na "cieniowanie"?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Egzekutorzy cool, a orkowie, cóż... Wyglądają na speed painting, czyli bazowo i następny.
Zgodzę się z przedmówcami, exegi są spoko, chętnie grałbym z takimi armiami, a nie z szarym plastikiem, natomiast orki, cóż to po prostu speedpainting.
- Kacpi 1998
- Masakrator
co do orków to myślę, że lepiej by to wyglądało gdybyś zamiast zielonego washa na skórę dał czarny lub brązowy wash na całość
mylisz się bo już miałem może i małe zakupy ale coś się ruszyło.Czucher pisze:Mnie też się egzeki podobają Orasów pewnie nie sprzedasz właśnie przez speed painting ( czyli idą do zmycia ) + jednostka raczej niegrywalna.
generalnie założenie ich było takie, nowy gracz czesto gra samymi szarymi plastikami(nie stać,lub nie chce inwestować w hobby na tyle żeby na armie wydać 2000zł+malowanie 3000. Lub też ich stać ale boją się że zainwestują a nie spodoba im sie gra tą armią i sprzedadzą ją za 60% ceny malowania i fugurek)A wiec a wiec bystry człowiek znajduje sobie lukę w tym oraz zadaje sobie pytanie czy nie zrobić coś w kierunku właśnie takich graczy.Jak kazdy zauważył wyszło wiele projektów w podobnym stylu z których jestem zadowolony . Najważniejsza zaletą przy ofercie jest cena. przy wskaźniku 2,5za czysty model(allegro /ebay/forum) 5zł od figurki to astronomicznie mało i nawet jak klient przestanie grać to na tym nie straci ,czego nie można powiedziec o figurkach malowanych niestety na zamówienie.
kolejna rzecz, jest to tak jak by reklama moich usług, ponieważ wiele razy zdarzyło się tak że: ktoś kupował u mnie 80 speedpaintingowych klanbraci na (forum/allegro/ebay) i prosił o pomalowanie jakiejś ilości figurek i kupno jeszcze w sklepiku.
Ogólnie ja uważam że ten projekt był świetnym posunięciem, ponieważ wierzcie lub nie ale pomalowałem ok 50modeli na dzień i przy dobrych wiatrach szacuje że w pół roku powinny się sprzedać. a niemalowane kisiły mi się w pudłach prawie rok i zeszło tylko 40 modeli.Są aż tak nie grywalne?
Pozdrawiam i dzieki za przeczytanie lektury.
po świetach koleje mazypy tym razem DA oraz Bretonnia
PS: sztandar jest pod kątem wiec raczej złudzenie optyczne.
Moim zdaniem taka horda orasow i tak robi wrazenie.
50 dziennie? Mega speed.
Gdybym sam nie mial ich az tylu, to pewnie bym kupil troche i ew. dopicowal pare szczegulow.
DE super wyszly BTW.
50 dziennie? Mega speed.
Gdybym sam nie mial ich az tylu, to pewnie bym kupil troche i ew. dopicowal pare szczegulow.
DE super wyszly BTW.
Skill Ci skoczył od czasu kiedy tutaj ostatnio zaglądałem - Gratki Egzekutorzy wyglądają epicko
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Modele super w szczególności sztandar, chociaż nie wiem do końca czym jest
wiadomo coś o nazwie plemienia?
wiadomo coś o nazwie plemienia?
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek