warsztat mnicha:D

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Re: warsztat mnicha:D

Post autor: Święty »

Fajniutko to wygląda :D Solidna robota.
Grolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Post autor: Kuros »

czyli nie potrzebnie marnuje czas na "cieniowanie"?

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

no nie :)
właśnie teraz możesz zacząć cieniować.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

Kuros pisze:czyli nie potrzebnie marnuje czas na "cieniowanie"?
jakbyś zaczął normalnie cieniować zamiast robić drybrush na mokro to nie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

projekt end of the times. tanie malowanie orków. kupiłem 3 armie i jako jedyne figurki które mi się praktycznie całkowicie nie sprzedały to orki zwyklasy... podmalowałem ich i może pójdą, chetni 5złociszy od sztuki;) ok 200 sztuk
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

poziom tt
egzekutorzy
Obrazek

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Tak jak orki kompletnie mi nie podchodzą, to klocek execów wypadł naprawdę zacnie :)

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

ponieważ orki robiłem na spid i nie na zamówienie tylko na mini handel bo malowanie wyszlo ok 3zł za model, a egzekutorzy są na zamówienie.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Egzekutorzy cool, a orkowie, cóż... Wyglądają na speed painting, czyli bazowo i następny.

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

orki to baza i wash, skóra to biały-yellow blitz-biel tan green

Awatar użytkownika
Omegon
Mudżahedin

Post autor: Omegon »

Zgodzę się z przedmówcami, exegi są spoko, chętnie grałbym z takimi armiami, a nie z szarym plastikiem, natomiast orki, cóż to po prostu speedpainting.

Czucher
Wałkarz

Post autor: Czucher »

Mnie też się egzeki podobają :) Orasów pewnie nie sprzedasz właśnie przez speed painting ( czyli idą do zmycia ) + jednostka raczej niegrywalna.

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

co do orków to myślę, że lepiej by to wyglądało gdybyś zamiast zielonego washa na skórę dał czarny lub brązowy wash na całość

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Mi skóra się podoba, wiadomo może być lepiej ale nie na szybko, natomiast metale przeleć czarnym washem albo bejcą, bo teraz wyglądają mega nie orkowo.

Egzekutorzy fajni tylko kalkomania chyba jest krzywo ;)

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Czucher pisze:Mnie też się egzeki podobają :) Orasów pewnie nie sprzedasz właśnie przez speed painting ( czyli idą do zmycia ) + jednostka raczej niegrywalna.
mylisz się bo już miałem może i małe zakupy ale coś się ruszyło.
generalnie założenie ich było takie, nowy gracz czesto gra samymi szarymi plastikami(nie stać,lub nie chce inwestować w hobby na tyle żeby na armie wydać 2000zł+malowanie 3000. Lub też ich stać ale boją się że zainwestują a nie spodoba im sie gra tą armią i sprzedadzą ją za 60% ceny malowania i fugurek)A wiec a wiec bystry człowiek znajduje sobie lukę w tym oraz zadaje sobie pytanie czy nie zrobić coś w kierunku właśnie takich graczy.Jak kazdy zauważył wyszło wiele projektów w podobnym stylu z których jestem zadowolony . Najważniejsza zaletą przy ofercie jest cena. przy wskaźniku 2,5za czysty model(allegro /ebay/forum) 5zł od figurki to astronomicznie mało i nawet jak klient przestanie grać to na tym nie straci ,czego nie można powiedziec o figurkach malowanych niestety na zamówienie.

kolejna rzecz, jest to tak jak by reklama moich usług, ponieważ wiele razy zdarzyło się tak że: ktoś kupował u mnie 80 speedpaintingowych klanbraci na (forum/allegro/ebay) i prosił o pomalowanie jakiejś ilości figurek i kupno jeszcze w sklepiku.

Ogólnie ja uważam że ten projekt był świetnym posunięciem, ponieważ wierzcie lub nie ale pomalowałem ok 50modeli na dzień i przy dobrych wiatrach szacuje że w pół roku powinny się sprzedać.;) a niemalowane kisiły mi się w pudłach prawie rok i zeszło tylko 40 modeli.Są aż tak nie grywalne?

Pozdrawiam i dzieki za przeczytanie lektury.
po świetach koleje mazypy tym razem DA oraz Bretonnia

PS: sztandar jest pod kątem wiec raczej złudzenie optyczne.

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Moim zdaniem taka horda orasow i tak robi wrazenie.
50 dziennie? Mega speed.

Gdybym sam nie mial ich az tylu, to pewnie bym kupil troche i ew. dopicowal pare szczegulow.

DE super wyszly BTW. =D>

Awatar użytkownika
Kubaf16
Chuck Norris

Post autor: Kubaf16 »

Skill Ci skoczył od czasu kiedy tutaj ostatnio zaglądałem - Gratki =D> Egzekutorzy wyglądają epicko =D>
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy. :P

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

zamówione orki tt, proszę o komentarze!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szczwaniak
Chuck Norris

Post autor: Szczwaniak »

Modele super w szczególności sztandar, chociaż nie wiem do końca czym jest :D
wiadomo coś o nazwie plemienia?
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

ja tylko maluje;)
ew gram VCtami

ODPOWIEDZ