End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ciekawe czy krasnoludy dostaną w tym booku jakiegoś ciekawego special charactera.

To GW to już przesadza... Takie modele są już po prostu niepraktyczne i niewygodne. Już nawet nie mówię o samej grze, gdzie też już ich rozmiar przeszkadza, co o samym transporcie. Rzeźba wydaje się(chociaż jak na razie to bardzo wydaje, bo mało widać) bardzo fajna, tylko co z tego, gdy jest taki wielki. Jakby nie mógł być takimi 70% swojej wielkości. Gdybym grał skavenami i miałbym dać jakieś miliony monet za tego, to już wolałbym kupić vermina z FW 

Co Ty tu gadasz chłopie o transporcie - nie liczy się praktyka, liczy sie epickość a to jest ROGATY SZCZUR!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:Co Ty tu gadasz chłopie o transporcie - nie liczy się praktyka, liczy sie epickość a to jest ROGATY SZCZUR!
Tsaa, akurat "rogaty" to rzeźbiarze wzięli sobie bardzo do siebie

Do kto lubi, do mnie aż tak duże zabawki nie przemawiają

Jak na mój gust to wszystkie duże zabawki od GW wyglądają obecnie tak samo. Ot jeden ma ogon zamiast latających duchów lub rogi zamiast stelażu na plecach. No i obowiązkowo unosi się prawie w powietrzu.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Na tyle modeli ile GW wyprodukowało ciężko żeby każdy był od siebie inny pod wzgledem pozy,wymodelowania.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Cholera, gdyby nie był podpisany jako Verminlord to bym pomyślał, że to jakieś większe bydle do zwierzoludzi.
Lest we forget:

- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Prócz Arabów.Fubuki pisze:Zwierzoludzi nikt nie kocha
Pardon za ten czerstwy żarcik.
Lest we forget:

Chyba, że Thanquol dostanie wiatr Beast, będzie ujeżdżał ulepszonego Bonerippera albo coś....hypnotic pisze:Do Khaina i Nagasha to Thanquol średnio pasuje to już chyba Hornet rat bo wyższa instancja
Zresztą:
A poza tym:We saw the new cover art for endtimes 4. It's rat caster riding some Monster with a cannon.
Plastic Vermin Lord to make 5 different kits in white dwarf 49.
white dwarf 2 weeks from now will feature the release of a plastic
vermin lord kit, will make 5 alternate models with different themes. 1
Eshin, 1 Grey Seer, 1 Warlord, 1 Moulder and one supposed "Vermin King".
Eshin one can be skitterleapt and gets re-rolls to cast skitterleap, grey
seer one always gets 6 on the d6+1 part of warp lightning casts. No further
information about the others or point costs, but alledgedly he's going to
be about the same dimesnsions as Nagash.
Verminlord Deceiver is one of the builds from the new kit. He is a level 4 wizard that must have Skitterleap as one of his spells. Crazy number of rules. Immunie to psychology, terror, scurry away, large target. He has a 5+ ward save, is a Rat Daemon with Daemonic Attacks, which makes all his attacks magical.
He can re-roll casting for skitterleap and all shooting attacks against him are at a -1.
he has a stiletto that is armour piercing and poisoned and a ranged weapon 12" that has poisoned attacks, quick to fire, and arced attacks, meaning he gets as many shots as what is in the first rank of the unit being targetted.
Im sure you have seen the pictures by now, but he is huge with 6 wounds and a toughness of 6. Definitely crazy.