Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
debelial --- >
dzieki fajny pomysl, 10 fcg i +1m banner to 445pkt, na euro idealnie nawet sie miesci ;p
z warriorami dzieki tez za pomoc, dawac halabardy i tarcze? czy jedno lub drugie?
jesczze myslalem nad klockiem nurgla z festusem z srodku, mialiby regenke i poisony.
wtedy halabardy i tarcze chyba ?
dzieki fajny pomysl, 10 fcg i +1m banner to 445pkt, na euro idealnie nawet sie miesci ;p
z warriorami dzieki tez za pomoc, dawac halabardy i tarcze? czy jedno lub drugie?
jesczze myslalem nad klockiem nurgla z festusem z srodku, mialiby regenke i poisony.
wtedy halabardy i tarcze chyba ?
Jak do walki to halabardy tarcze, jak bunkier to same tarcze.
10 Putridow to słaby pomysł, pamiętaj, że z drugiego szeregu ładują po 1 ataku tylko... lepiej 2x5 i drugich wtedy z banerem ognistym
10 Putridow to słaby pomysł, pamiętaj, że z drugiego szeregu ładują po 1 ataku tylko... lepiej 2x5 i drugich wtedy z banerem ognistym
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Na Wojownikach Nurgla tylko Halabardy 
Na Wojownikach Tzeentcha lepiej Tarcze,dawanie na jakiego kolwiek Wojownika Tarczy i Halabard jest za drogie i bezcelowe.

Na Wojownikach Tzeentcha lepiej Tarcze,dawanie na jakiego kolwiek Wojownika Tarczy i Halabard jest za drogie i bezcelowe.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

jeśli już się bierze taki nieruchawy klocek trzeba go zabezpieczyć przed strzelaniem i magią pociskową chociaż w niewielkim stopniu. Ten bonus do save'a jest im potrzebny moim zdaniem
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Sztandar tylko jesli chcesz dac jakis magiczny (a warto) i muzyk.
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
5tce na pewno warto dać muzyka i sztandar +1 ruchu. Czempiona raczej nie.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Po to żeby jakiś heros wroga nie ukrył się w czelendżu z czempionem przed atakami reszty oddziału 

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
allure of slaanesh + helm of discord. Czy wrogi bohater robi 2 testy na turę?
dla przypomnienia:
hełm - wrogi bohater w kontakcie z naszym herosem lub jego unitem musi zdać ld test, nie zda to nie może atakować i dostaje hity auto.
allure - każdy model chcący zaatakować naszą postać musi zdać ld test, nie zda nie atakuje.
wesołego karpia.
dla przypomnienia:
hełm - wrogi bohater w kontakcie z naszym herosem lub jego unitem musi zdać ld test, nie zda to nie może atakować i dostaje hity auto.
allure - każdy model chcący zaatakować naszą postać musi zdać ld test, nie zda nie atakuje.
wesołego karpia.
MARK OF MARKI MARK
imo tak, te testy się nie wykluczają, szczególnie, że jeden jest zawsze w b2b a drugi tylko jak chcesz zaatakować tego konkretnego bohatera
- rudobrody79
- Falubaz
a woch jest armią która nie ma się bronić tylko najeżdżać
napisz lepiej z jaką armią masz zamiar grać
to gracze coś skrobną 

napisz lepiej z jaką armią masz zamiar grać

defensywny woch? a coś takiego jest? 

"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Raczej nie robie rozpiski pod konkretną armie.Chociaż najczęściej gram na WE,HE,EMP.rudobrody79 pisze:a woch jest armią która nie ma się bronić tylko najeżdżać![]()
![]()
![]()
napisz lepiej z jaką armią masz zamiar graćto gracze coś skrobną
Nie wiemcrovaxus pisze:defensywny woch? a coś takiego jest?

Wstawienie 2 Dział jest dosyć oczywiste.Co zrobić z resztą Pkt?.Armia wydaje mi się bardzo Naporowa więc niebardzo wiem co wsadzić do rozpy.