Lizaki 2400 pkt. Euro
Moderator: Ziemko
Lizaki 2400 pkt. Euro
Przymierzam się do pogrania lizakami i coś takiego wykminiłem
Slann 470 pkt
General, BSB scavenpelt banner
chanelling staff, harmonic convergence, focus of mystery
Skink priest 90 pkt.
dispell scroll, lore of beast
Kowboj 154 pkt.
Armor of destiny, gw
20 cohorty 120 pkt.
champion, sztandar
4x10 Skink skirmisz 280 pkt.
javeliny
30 saurus warriors 360 pkt.
fcg
26 templi 439 pkt.
fcg, razor standard
Bastiladon 150 pkt.
Solar engine
4 riperki 160 pkt.
2 salki 160 pkt.
Co o tym sądzicie? Chciałem sprawdzić pomysł z frenzy na templach, który się na forum pojawiał. Niestety riperków więcej nie da rady... No, krótko pisząc - da się grać?
Slann 470 pkt
General, BSB scavenpelt banner
chanelling staff, harmonic convergence, focus of mystery
Skink priest 90 pkt.
dispell scroll, lore of beast
Kowboj 154 pkt.
Armor of destiny, gw
20 cohorty 120 pkt.
champion, sztandar
4x10 Skink skirmisz 280 pkt.
javeliny
30 saurus warriors 360 pkt.
fcg
26 templi 439 pkt.
fcg, razor standard
Bastiladon 150 pkt.
Solar engine
4 riperki 160 pkt.
2 salki 160 pkt.
Co o tym sądzicie? Chciałem sprawdzić pomysł z frenzy na templach, który się na forum pojawiał. Niestety riperków więcej nie da rady... No, krótko pisząc - da się grać?
Ostatnio zmieniony 29 gru 2014, o 11:43 przez rimbo, łącznie zmieniany 4 razy.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Po kiego ci 20 zaurusow???? Daj zamiast nich kohorty dwie. Lepsze strzelanie.wiecej szeregów. Poisony w strzelaniu. I tak glowna dila beda Temple.reszra wyglada solidnie. ..bulbozaura nie znam.nigdy na nim nie grałem ale podobno jeag bardzi ciekawy. SKoda tylko ze bedzie to pierwazy cel dla armaty. ...pomysl o kameleonach by park maszynowy wroga ogarniac i o mr na templach by cue jakies stopy albo inne czafy mordercze nie anihilowaly.zdejmij tg bo ich za duzo jest.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Jesli brac ripery to albo 2 oddzialy albo w ogole takie moje zdanie. Siedze wlasnie nad army builderem i cos probuje wyrzezbic, ale idzie ciezko bo z zbyt wielu rzeczy musialbym rezygnowac zeby wyszlo tak jak chce i ciezko trzeciego kowboja wcisnac.
Zdjąłem trochę TG, niestety za mało mam modeli żeby jeszcze dwie kohorty wystawić.
Myślicie że horda saurich ew. dopieszczonych 0 z beasta da rade?
Co do ripków to chce je po prostu przetestować. A drugiego oddziału z figsów nie ogarnę. Sad but true
Ale dzięki za rady!!!
Myślicie że horda saurich ew. dopieszczonych 0 z beasta da rade?
Co do ripków to chce je po prostu przetestować. A drugiego oddziału z figsów nie ogarnę. Sad but true
Ale dzięki za rady!!!
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Maja ruchu 4 i inicjatywe 1... nigdzie nie dojdą. ..skinki mozna tanio kupić. Ew wypełniacze do oddzialu zrobic
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
5 x rippery ma juz sens.zawsze te 3 ci gdzies doleca i cos zrobia....kameleony sa super. Szczegolnie jak hand of glory na nie rzucisz.przypominam o mr na slanie....bez tego zjadaja cie czary przeciwnika a wierz mi.kazdy tg w twojej rozpisce jest na wage złota
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Taka kmina for fun na Euro
Lord Kroak 400 pkt.
Saurus Oldblood 230 pkt.
fencers blades, glittering scales, Talisman of endurance
Bsb Scar-veteran 181 pkt.
Co, ch.shield, dawnstone, słomka, la
Skink Priest 65 pkt.
Heaven
40 skinks 310 pkt.
Poisony
4x 10 Skink skirmishers 290 pkt. (jedne z champem)
4 terki 144 pkt.
Bolasy
4 terki 140 pkt.
28 TG 437 pkt.
fcg, banner of swiftness
Troglo 200 pkt.
Klocek Skinków żeby coś przytrzymać na steadfascie i dla maga. Kroak oczywiście do templi razem z Oldbloodem. Kroak puszcza czary przez Troglo ( for fun , wiec co mi tam).
Śmieci wiadomo.
Największa bieda jest z czymkolwiek opancerzonym i tu chyba pozostają tylko redirecty.
Co sądzicie?
Lord Kroak 400 pkt.
Saurus Oldblood 230 pkt.
fencers blades, glittering scales, Talisman of endurance
Bsb Scar-veteran 181 pkt.
Co, ch.shield, dawnstone, słomka, la
Skink Priest 65 pkt.
Heaven
40 skinks 310 pkt.
Poisony
4x 10 Skink skirmishers 290 pkt. (jedne z champem)
4 terki 144 pkt.
Bolasy
4 terki 140 pkt.
28 TG 437 pkt.
fcg, banner of swiftness
Troglo 200 pkt.
Klocek Skinków żeby coś przytrzymać na steadfascie i dla maga. Kroak oczywiście do templi razem z Oldbloodem. Kroak puszcza czary przez Troglo ( for fun , wiec co mi tam).
Śmieci wiadomo.
Największa bieda jest z czymkolwiek opancerzonym i tu chyba pozostają tylko redirecty.
Co sądzicie?
Moim zdaniem przede wszystkim brakuje magii wspomagającej i antymagii. Remedium na to jest proste - wyrzuć Troglodona, a za niego będziesz miał punkty na:
- dokupienie skinkowi z heavenem 2 lvl magii i dispell scrolla
- dodanie skinka priesta 2 lvl beast i cube of darkness
It's good for you.
Poza tym przemyślałbym razor banner zamiast swiftnessa na TG.
- dokupienie skinkowi z heavenem 2 lvl magii i dispell scrolla
- dodanie skinka priesta 2 lvl beast i cube of darkness
It's good for you.
Poza tym przemyślałbym razor banner zamiast swiftnessa na TG.
Właśnie co do banera nie mogłem się zdecydować. Ale chyba masz rację, najwyżej będę ciskał czar przez skinka.
Troglodon jest najważniejszym elementem tej rozpy
Choć fakt, chyba jak będę chciał zagrać mniej for fun to wcisnę tego Skinka Priesta i ulepsze pierwszego.
Btw. Może na drugim tez Heavena. Zawsze to zwiększa szanse na jakiś sensowny czar. A bonus dla templi w razie czego pójdzie z zerówki.
Co myślicie?
No i jakieś propozycje co zmienić żeby jednak zachować biednego Troglo?
Troglodon jest najważniejszym elementem tej rozpy
Choć fakt, chyba jak będę chciał zagrać mniej for fun to wcisnę tego Skinka Priesta i ulepsze pierwszego.
Btw. Może na drugim tez Heavena. Zawsze to zwiększa szanse na jakiś sensowny czar. A bonus dla templi w razie czego pójdzie z zerówki.
Co myślicie?
No i jakieś propozycje co zmienić żeby jednak zachować biednego Troglo?
- JungleJack
- "Nie jestem powergamerem"
Wydaje mi się, że jak masz Koaqa w templach to nie możesz dołączyć do nich kolejnego bohatera ( z zasady unbreakable).
Hmmm, czytałem cos o tym albo o jakiejś podobnej sytuacji. W każdym razie była tam kmina ze najpierw wstawiam np. Oldblooda, a później dołączam Kroaka.
W ten sposób TG do których dołącza Oldblood są "zwykli".
Czy w ten sposób jest to legalne?
W ten sposób TG do których dołącza Oldblood są "zwykli".
Czy w ten sposób jest to legalne?
Czytałem wczoraj opis zasady Kroaka Eternity Guardians i wychodzi mi na to, że można mieć Oldblooda w TG z Kroakiem.
Wording jest coś w ten deseń: if Lord Kroak joins a unit of Temple Guards, all models in the combined unit gain the Unbreakable special rule.
Wording jest coś w ten deseń: if Lord Kroak joins a unit of Temple Guards, all models in the combined unit gain the Unbreakable special rule.