Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Pewnie zginie jak niewiasta w Nowym EoT
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Oby nie Bo model dostałem
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Hej wszystkim mam pytanie gdzie znajdę aktualny draft na euro ?? Bo coś mi się kojarzy z tym ze punkty były a nie max 3 te rzeczy na dp np tylko ze dp to 2 punkty helena druga to kolejne 5 pt itd itp tak tylko rzucam pogladowo bo nie widziałem tego jeszcze tylko coś o uszy się odbiło gdyby ktoś był łaskaw i podał albo Linka albo naprowadzil gdzie tego mogę skutecznie poszukać był był niezmiernie wdzięczny
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=26&t=46407kevinior pisze:Hej wszystkim mam pytanie gdzie znajdę aktualny draft na euro ?? Bo coś mi się kojarzy z tym ze punkty były a nie max 3 te rzeczy na dp np tylko ze dp to 2 punkty helena druga to kolejne 5 pt itd itp tak tylko rzucam pogladowo bo nie widziałem tego jeszcze tylko coś o uszy się odbiło gdyby ktoś był łaskaw i podał albo Linka albo naprowadzil gdzie tego mogę skutecznie poszukać był był niezmiernie wdzięczny
Zaczynam zbierać WoCh i szykuje się u mnie kampania na 800 pkt. Plan jest taki ,że armia ma być bez maruderów i marki tzeentcha/khorna. Mam na te chwilę 12 wojowników i pieseły.
Co polecacie aby to uzupełnić. Planuje jurki ale armia ma być na te chwilę flufowa , na powergaming przyjdzie czas.
Co polecacie aby to uzupełnić. Planuje jurki ale armia ma być na te chwilę flufowa , na powergaming przyjdzie czas.
Pytanie
Po zamianie w demona(EotG) zostaje ekwipunek?
Wychodzenie z krawędzi stołu(spowodowane gonitwą za oddziałem) jest po czy przed ruchami przymusowymi(typu głupota)?
Wychodzenie z krawędzi stołu(spowodowane gonitwą za oddziałem) jest po czy przed ruchami przymusowymi(typu głupota)?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
"This Daemon Prince will retain any equpiment, Chaos Mutations and Power, magic items and (...)"Robert.P pisze:Pytanie
Odpowiedź więc brzmi: Tak
"Chaos Champions can never refuse a challenge (...)"
Czesc, kombinuje pod etc. Sporo czytałem wasze rozpy i chciałbym poprosić was o rady
Jako core daje 600pkt, 2 charioty nurgla, reszta fast slaanesha, może jeszcze psy
W specialach dam 5 lub 10 putridow.
Resztę pkt chcialbym wydac na hero i lord
Jakich proponujecie do tej kompozycji?
Jako core daje 600pkt, 2 charioty nurgla, reszta fast slaanesha, może jeszcze psy
W specialach dam 5 lub 10 putridow.
Resztę pkt chcialbym wydac na hero i lord
Jakich proponujecie do tej kompozycji?
cześć
mam pytanie o możliwość wykorzystania koni z chariotu, jako wierzchowców pod rycerzy - czy ktoś sprawdzał czy i jak pasują? jakieś fotki takiej kawalerii?
i czy można swobodnie zamieniać łby koniom z zestawu chaos knightów i tym z rydwanu?
pzdr.
mam pytanie o możliwość wykorzystania koni z chariotu, jako wierzchowców pod rycerzy - czy ktoś sprawdzał czy i jak pasują? jakieś fotki takiej kawalerii?
i czy można swobodnie zamieniać łby koniom z zestawu chaos knightów i tym z rydwanu?
pzdr.
...
Moim zdaniem konie z Chariotu kompletnie nie pasują jako wierzchowce do Rycerzy bo nie mają kropierza.de_wil pisze:cześć
pzdr.
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
bardziej chodzi mi o to, czy można bez problemu rycerza chaosu na takiego konia wsadzić i nigdzie mu nogi nie odstają, nie trzeba nic odcinać, itp.Karlito pisze:Moim zdaniem konie z Chariotu kompletnie nie pasują jako wierzchowce do Rycerzy bo nie mają kropierza.de_wil pisze:cześć
pzdr.
...
teraz moga nie pasować w 4 edycji nie bylo tego problemu. Byl jeden model konia w kropierzu i tyle
Takie pytanie zupełnie z innej beczki... Większość z was gra sporo na turniejach i nie jedną armie wochu widzieliście Dokładnie rozchodzi się o malowanie modeli pod danego boga (np: kawa khorna czerwona, piechota nurgla zielona itp.). Nie wygląda to zbyt pstrokato i nie zalatuje demonami/lizakami? Może lepiej prezentuje się armia w jednym schemacie kolorystycznym (coś ala barbary)?
lepiej się prezentuje w jednym schemacie. To pewne. Ja mam khornowy WoC i prezentuje się godnie myślę, Kacpra czy Młodego to już w ogóle inna liga, ale wszystko w jednym schemacie
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Dokładnie tam jak mówi durin. Widziałem chyba tylko jedną armię gdzie każdy oddział był jakiegoś boga i wyglądało fajnie, ale wszystkie kolory były ciemne i to był na prawde pro level. Chyba jest gdzieś w galerii w temacie "Dżezi staffu z innych stron", czy jakoś tak.