Lista Sędziowska 2015: kandydaci

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Lista Sędziowska 2015: kandydaci

Post autor: Dymitr »

analogicznie jak modów LL wybieramy nową LS
prosimy o zgłaszanie kandydatur, zbieram je do końca stycznia. Nie glupim planem jest napisanie jaka stylówa rulingów jest przez kandydata obrana
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Panterq prosił o zgłoszenie jego kandydatury, co niniejszym czynię
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Jak nie ma być chętnych mogę zostać w tym gremium, ale uczciwie ostrzegam, że dzieląc czas między AR a LS, praca w AR będzie dla mnie bardziej priorytetowa.

Nie mam już tyle czasu co kiedyś, ale czuję że chce w tej grze zostać pomimo całej sceny z end timesami i plotek. Zagrałem turniej w 40k i nigdy nie miałem takiej ochoty pograć w batla jak na DMP 40k.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

ja też się zgłaszam, bo lubie intuicyjne podejście do zasad i szukanie intencji twórcy

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Zgłaszam Shino.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Furion pisze:Zgłaszam się na LS. Niebawem będzie 9ta edycja, LS potrzebuje ludzi aktywnych. Dodatkowo mogę zająć się utrzymywaniem pliku z uściśleniami oraz ich hostingiem.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

wycofuję swoją kandydaturę, uważam że ta piątka będzie dobra. Głosowanie zbędne.

ODPOWIEDZ