Malarskie inspiracje Starego Świata
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Malarskie inspiracje Starego Świata - 18.12 Armia Dwarfs
Dla kogo to armia? Bo prezentuje sie rewelacyjnie:))
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetna robota, armia wygląda ekstra
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dałbyś trochę bliższe foty. Na razie nie jestem na tak. Niebieski imho tu niezbyt pasuje...
Nie mow nam ze to gotowa magiczka, bo wyglada jak dopiero po nałożeniu pierwszych warstw aero:) w takie cos nikt ci tu nie uwierzy po tym jak mega dobre prace pokazales wczesniej:pp
właśnie, a więc wyciągamy, wyciągamy
No ładniusio - w końcu masz trochę czasu na własne figsy
Pocieniowałeś ten bały? Czy to efekt lampy?
Faktycznie ten niebieski nie pasuje
OSL'a nie robi się na białych i jasnych warstwach - wygląda jakbyś podbił oko temu jednorożkowi.
Pryśnij to jeszcze raz jasnym błękitem i zrób oko na biało - będzie git.
Pocieniowałeś ten bały? Czy to efekt lampy?
Faktycznie ten niebieski nie pasuje
OSL'a nie robi się na białych i jasnych warstwach - wygląda jakbyś podbił oko temu jednorożkowi.
Pryśnij to jeszcze raz jasnym błękitem i zrób oko na biało - będzie git.
Bardzo fajny orzeł
http://www.darkswordminiatures.com/shop ... rcher.htmlJacobs pisze:a cóż to za model, tej laseczki która siedzi na górze
Ogólnie polecam Dark Sword - bardzo fajne modele
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Orzeł i laseczka ok. Natomiast "taki pan" nie podoba mi się. O ile skóra wygląda dobrze, to już zielen, turkus i pomarańcz niekoniecznie. Przynajmniej na tych fotach - kolejny raz zbyt małych - kolory te wyglądają na położone dosyć brutalnie ... Inna sprawa to podstawki - wyglądają masakrycznie. Nie dość że piasek nierówno posypany (widać nawet fragmenty górnej powierzchni łysej podstawki, to boczne krawędzie wołają o pomstę do nieba. Niby drobiazgi, a mocno psują odbiór prac... Sorki za trochę krytyki, ale tak mi się nasunęło przy obejrzeniu tych dwóch prac... Dawaj większe foty, plizzzzz ...
tez chce takich przyjaciol