"Bloody Carnage" Krakow 10 I 2015, 3x2400, MDK, preMaster
Re: "Bloody Carnage" Krakow 10 I 2015, 3x2400, MDK, preMaste
Updejt składów i przedpłat
hehe Teraz rozkminilimichal pisze:Może rzucimy im challanga? Okaże się kto jest większym wałemPiotrB pisze:Prowokacja ?Hugh?^Karpiu^ pisze:Team Wał-Cover

Pamiętajcie że Mamy Covera polaczonego z Wardem na was plus Hatred

Ta zniewaga krwi wymaga - chalange leszcze!Insejn pisze:hehe Teraz rozkminili Lol Zajelo to wam bite 2 tygodnie Panowie Szacun
Pamiętajcie że Mamy Covera polaczonego z Wardem na was plus Hatred

Piotr i tak macie przewagePiotrB pisze:Ta zniewaga krwi wymaga - chalange leszcze!Insejn pisze:hehe Teraz rozkminili Lol Zajelo to wam bite 2 tygodnie Panowie Szacun
Pamiętajcie że Mamy Covera polaczonego z Wardem na was plus HatredPrzyjmujecie?

Chlopaki zdecyduja w weekend

Podsumowanie przed turniejowe:
Uzywamy mapek Furiona v2 na rok 2015.
Gramy na draft2, pamietajcie ze on rozni sie od draftu1 i warto jeszcze raz sprawdzic swoja rozpiske.
Wstepnie wyglada na to ze bedzie 8 teamow. Czyli 24 osoby.
Edit:
Jesli ktos ma problem z drukowaniem rozpiski moze przyslac ja do mnie w celu wydrukowania.
Bedziemy uzywac kart do parowania (tak jak w Bielsku), przed turniejem zostanie zrobione szybkie szkolenie - gdzie co sie wpisuje, bo z tego co widzialem sumowanie wynikow malych punktow z wszystkich bitew kuleje
Uzywamy mapek Furiona v2 na rok 2015.
Gramy na draft2, pamietajcie ze on rozni sie od draftu1 i warto jeszcze raz sprawdzic swoja rozpiske.
Wstepnie wyglada na to ze bedzie 8 teamow. Czyli 24 osoby.
Edit:
Jesli ktos ma problem z drukowaniem rozpiski moze przyslac ja do mnie w celu wydrukowania.
Bedziemy uzywac kart do parowania (tak jak w Bielsku), przed turniejem zostanie zrobione szybkie szkolenie - gdzie co sie wpisuje, bo z tego co widzialem sumowanie wynikow malych punktow z wszystkich bitew kuleje

Miejsce Team Bitwy Hobby Total
1 Legion/Ciupaga 110 6 116
2 SS1 103 4 107
3 Legion1 98 7 105
4 Grube Wały 98 6 104
5 Legion2 100 2 102
6 Lewa Flanka 94 6 100
7 RKF Navi 1 86 5 91
8 Wal-Cover 80 7 87
9 RKF Navi 2 80 3 83
Max za hobby to było 8 - nikomu się nie udało.
Gratulacje dla Danrakha, Gremlina i Andrzeja!!!
Dzięki za przybycie wszystkim gościom - Rzeszów, Śląsk, Mielec!
Wielkie dzięki dla chłopaków pomagających przy sprzątaniu!!!
Turniej zgłoszony do ligi
1 Legion/Ciupaga 110 6 116
2 SS1 103 4 107
3 Legion1 98 7 105
4 Grube Wały 98 6 104
5 Legion2 100 2 102
6 Lewa Flanka 94 6 100
7 RKF Navi 1 86 5 91
8 Wal-Cover 80 7 87
9 RKF Navi 2 80 3 83
Max za hobby to było 8 - nikomu się nie udało.
Gratulacje dla Danrakha, Gremlina i Andrzeja!!!
Dzięki za przybycie wszystkim gościom - Rzeszów, Śląsk, Mielec!
Wielkie dzięki dla chłopaków pomagających przy sprzątaniu!!!
Turniej zgłoszony do ligi
Fluffy grał na prawdę dobrze kurdemichal pisze:Fluffy nasz Champion nastukał 60/60 pkt z bitew.
Mistrz wałów!![]()
Wykańczał swoich przeciwników kopnięciem z półobrotu.

To była chyba jakaś kara za złe uczynki

Miejscówka fajna ale trzeba obczaić jakieś obiady czy pizze czy inne chińczyki które tam jeżdżą

Fajny tur. Gralo sie super. zero stresowych sytuacji kazdy podszedl do bitwy na lajcie.
Następny termin mamy 14 lutego. Niestety nie przesuwalny ani na 7 ani na 21.
Biorąc pod uwagę fakt ze są to walentynki oraz ze 15 jest turniej w bielsku,
kto by się pisał? a jeśli tak to na jaki format?
Narazie mamy 3 glosy za euro, 1 za małymi punktami oraz 1 za 2 osobową drużynówką na format euro (mój głos ;P).
Biorąc pod uwagę fakt ze są to walentynki oraz ze 15 jest turniej w bielsku,
kto by się pisał? a jeśli tak to na jaki format?
Narazie mamy 3 glosy za euro, 1 za małymi punktami oraz 1 za 2 osobową drużynówką na format euro (mój głos ;P).
to nie turniej w bielsku, to bilaticon
wiec mozna liczyc na spory ruch w tym wlasnie kierunku.

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
I kto to mówi?PiotrB pisze:Dokładnie tak jak mówi Andrzej.Andrzej pisze:Nie ważne singiel czy drużynówka, ważne żeby było euro.

Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator