wymyslilem takie cos:
Master Assassin - fellblade, amulet of protection, smoke bombs
Sorcerer 2lv - 2ds
Sorcerer 2lv - 2ds
Sorcerer 2lv - brass orb
2x Giant
4x5 Gutter runners - tunnelling, poison
8x5 Night runners - ahw
3x30 slaves - musician
5x25 slaves - musician
jak myslicie, da rade cos tym ugrac ?
Eshin 2250 Falkon
Zawsze mnie zastanawiała ta koncepcja armii.
Nie wiem jak może ci się to sprawdzać, dla mnie sztandar i 4+ sejwa w walce to jednak lepsze niz 2 klocki slejwow
Od kiedy pamietam gram szczurami na jakosc a nie ilosc, jeszcze się nie zawiodłem chyba
Nie wiem jak może ci się to sprawdzać, dla mnie sztandar i 4+ sejwa w walce to jednak lepsze niz 2 klocki slejwow
Od kiedy pamietam gram szczurami na jakosc a nie ilosc, jeszcze się nie zawiodłem chyba
- swieta_barbara
- habydysz
Ja to ciekaw jestem Budda, jak Ty wyobrazasz sobie zycie Gigantami bez Storm Banner? Przeciez to lekkie punkty dla kazdego, w ogole jakis smiech. Musi sie pojawic bsb.
nie wiem, ja zazwyczaj gram bez planu ;]
kiedys gralem bardzo podobna rozpa, na jednym gigu i nie bylo zle, jedna maska i 2 remisy.
poza tym na falkon biore jednak bubonic court of nurglith
pzdr
ps. a wogole to pierwotny plan zakladal samych niewolnikow zamiast gigantow
kiedys gralem bardzo podobna rozpa, na jednym gigu i nie bylo zle, jedna maska i 2 remisy.
poza tym na falkon biore jednak bubonic court of nurglith
pzdr
ps. a wogole to pierwotny plan zakladal samych niewolnikow zamiast gigantow
- swieta_barbara
- habydysz
Nawet nie masz tyle figuek
Tym da się coś ugrać. W końcu przeciwnik wszystkiego chyba nie wypędzi... Ci niewolnicy w zasięgu generała lub w których są czarownicy nie powinni się za szybko zawijać.
Jednak podzielam zdanie poprzedników, Sztormówka konieczna dla ochrony przed lataczami i strzelaniem.
Jednak podzielam zdanie poprzedników, Sztormówka konieczna dla ochrony przed lataczami i strzelaniem.