STRATEGICON 2007 10-11.XI.2007
Uważajcie!!
Dwa składy Ośmiornicze się wybieraja aby wygrać i was zaskoczyć.
Dwa składy Ośmiornicze się wybieraja aby wygrać i was zaskoczyć.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Ale w zasadach nie jest napisane że jest to bound spell tylko specjalna zasada.
Idąc tym samym tokiem myślenia co ty trzeba zabronić też hieratic jara bo to tez dodatkowa inkantacja.
A jak jest z Aldred casket of sorcery?Jak kradne zaklęcia to mam bounda(jak uda mi się podkraść 6 to mam 6 boundów).
Idąc tym samym tokiem myślenia co ty trzeba zabronić też hieratic jara bo to tez dodatkowa inkantacja.
A jak jest z Aldred casket of sorcery?Jak kradne zaklęcia to mam bounda(jak uda mi się podkraść 6 to mam 6 boundów).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Jest Masterem więc z automatu jest zgłoszony do ligi.Ja nie wiem gdzie wy widzicie problem.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
W kwestii akredytacji dla oglądaczy uściślę:
-osoby które chcą wejść tylko na "godzinkę" to sprawa wygląda w następujący sposób - delikwent zostawia nam jakiś dokument (dowód, legitymacja) i może za free być na terenie obiektu konwentu przez 1h
-jeżeli ktoś się opiera może zamiast dowodu zostawic kase - a gdy wychodzi mu ja zwracamy
-jezeli ktos zostaje na dluzej, chce obejrzec caly turniej to placi akredytacje
widz nie otrzymuje identyfikatora
-osoby które chcą wejść tylko na "godzinkę" to sprawa wygląda w następujący sposób - delikwent zostawia nam jakiś dokument (dowód, legitymacja) i może za free być na terenie obiektu konwentu przez 1h
-jeżeli ktoś się opiera może zamiast dowodu zostawic kase - a gdy wychodzi mu ja zwracamy
-jezeli ktos zostaje na dluzej, chce obejrzec caly turniej to placi akredytacje
widz nie otrzymuje identyfikatora
Czesc.
Potrzebuje ładnej strzelającej armii dwarfow na turniej.
Jak ktos jest w stanie poratowac, niech pisze
Potrzebuje ładnej strzelającej armii dwarfow na turniej.
Jak ktos jest w stanie poratowac, niech pisze
widze, ze powtorka z zeszlego roku jesli chodzi o mloda armie sie szykuje... przyjezdzasz z szymonem, czy tym razem samotnie?
No armie mamy prawie identyczna co rok temu :
Rozpa dwarfow
Than
21 warriorow
2x10 thundow
10 kusznikow
2x klopa
2x bolec
organki
Szczury nieco uszczuplilismy
Rozpa dwarfow
Than