"Bloody Carnage" Krakow 10 I 2015, 3x2400, MDK, preMaster

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: "Bloody Carnage" Krakow 10 I 2015, 3x2400, MDK, preMaste

Post autor: PiotrB »

panterq pisze:
PiotrB pisze:
Andrzej pisze:Nie ważne singiel czy drużynówka, ważne żeby było euro.
Dokładnie tak jak mówi Andrzej.
I kto to mówi? :D
Ja się już przekonałem - nigdy więcej ,nie będę robił ani grał w dziwnych formatach bo to są tylko kłótnie niepotrzebne :) A teraz bo EoT to mały format jest kompletną bzdurą :)...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Huehue LOL Piotr niezmienny :D
Troche temu wspominales ze euro zabija grę :)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Przez moment faktycznie tak było - ale potem przytłoczyła mnie ilość zmian - następnie zobaczyłem światełko w tunelu - mimo wszystko ten team ETC to jakoś ogarną - szczerze mówiąc gdyby nie to ,to przestał bym grać -a tak mam chęć :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Post autor: michal »

PiotrB pisze:Przez moment faktycznie tak było - ale potem przytłoczyła mnie ilość zmian - następnie zobaczyłem światełko w tunelu - mimo wszystko ten team ETC to jakoś ogarną - szczerze mówiąc gdyby nie to ,to przestał bym grać -a tak mam chęć :)
Brzmi jak wyznanie na forum AA po nieudanej próbie samobójstwa 8)

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

NO tylko nic nie mowie ale te zmiany ida w strone grania opena. Nie ma az tak wiele ciec jak bylo wczesniej wiec mi w sumie tez to pasi. Mimo że wole Openy :D

ODPOWIEDZ