Dow u HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
ja tez nie korzystalem i nie zamierzam ..jestem za czystoscia armii
a armaty w armii HE powoduja u mnie odruchy wymiotne :/
a armaty w armii HE powoduja u mnie odruchy wymiotne :/
"zero tolerancji" dla DoW, hehehe, a na powaznie nigdy nie uzwyałem dogsów i nie zamaerzam bo po co? Ewentualnie Asarnil moze być i jest naprawde okey ale to juz RoR, aczkowliek mozna podpiąć pod najemników, szkoda tylko, ze ma on takie same wymagania u HE jak w każdej innej armi, nie to co mengile przykładowo. Asarnil powinien zabierać dwa sloty hero u HE i byłoby sprawiedliwie i tak kto by na nim grał? ;P
Nie znosze Kundli w armi szlachetnych. Jak dla mnie 100% HE musi być. Wyjątki:
-Asarnil, jest Haj Elfem.
-Emperor Dragon, jakby nie było na końcu jego zasad wspomniane, że dla wszystkich armi liczy się jako 3 rary, a dla He jako tylko 2, to bym go nie lubił. Ale skoro he to panowie smoków i innych jaszczórek to czemu nie. Ma on niestety dwie wady: 1. Model kosztuje 125 funtów, a na proksach nie lubię grać. 2. Nie każdy chce z nim grać. Nie wiem dlaczego...
Pozdrawiam
Guard
-Asarnil, jest Haj Elfem.
-Emperor Dragon, jakby nie było na końcu jego zasad wspomniane, że dla wszystkich armi liczy się jako 3 rary, a dla He jako tylko 2, to bym go nie lubił. Ale skoro he to panowie smoków i innych jaszczórek to czemu nie. Ma on niestety dwie wady: 1. Model kosztuje 125 funtów, a na proksach nie lubię grać. 2. Nie każdy chce z nim grać. Nie wiem dlaczego...
Pozdrawiam
Guard
powiem wam że kiedyś mój kumpel zagrał for fun Ogrami tzn. Ogre Bulls powiedział że jako tako ida bo nikt mu nie pozwala nimi dojść
ogólnie to nie spotkałem sie więcej z DoW u HE
mam pytanie czy może mi ktoś dać linka na oficjalną stronę z zasadami do Asaranila... jakos nie udało mi sie ich znaleść (może za mało chęci )
ogólnie to nie spotkałem sie więcej z DoW u HE
mam pytanie czy może mi ktoś dać linka na oficjalną stronę z zasadami do Asaranila... jakos nie udało mi sie ich znaleść (może za mało chęci )
http://uk.games-workshop.com/dogsofwar/lists/
wchodzisz w ten drugi,i prawie na samym dole masz zasady
wchodzisz w ten drugi,i prawie na samym dole masz zasady
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ogólnie niespecjalnie pasują DOW do elfów , poza Asarnilem a Asarnil cóż wyjątkowy sposób by mieć dwa smoki na 2k albo smoka poniżej 2k. Inspirujące .
Szeperd z Żywca/Bielska gra na kawaleryjskich HE na smoku i ma w rarach 5 irongutów chyba z warbannerem - spisuja mu sieświetnie z tego co z nim rozmawiałem, a co do klimatu powiedizał to prosto - HE maja tyle kasy że moga cos wykupić a jest ich mało , poza tym nei zawsz elubia sie brudzić
Pozdro
Pozdro
Chodak naprawdę chcesz zostać master necro?
Litości!
@Ice-t
Choćby na zachwytach w Galerii
Litości!
@Ice-t
Choćby na zachwytach w Galerii
Ostatnio zmieniony 5 lut 2008, o 16:24 przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz.
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
- Temple Guard
- Falubaz
Uważam, że akurat takie tematy jak ten warto reanimować.
Czy ktoś gra jakimiś DoW/RoR? Jak się Wam sprawdzają? Mocno się interesuję tymi oddziałami, więc jak ktoś ma jakieś wątpliwości i pytania odnośnie DoW/RoR to postaram się pomóc.
Czy ktoś gra jakimiś DoW/RoR? Jak się Wam sprawdzają? Mocno się interesuję tymi oddziałami, więc jak ktoś ma jakieś wątpliwości i pytania odnośnie DoW/RoR to postaram się pomóc.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!