Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02
Re: Prawie Master Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02
Do kiedy zgloszenia, w jakiej formie i na jaki adres?
Nowe zabawki szczurow dopuszczone?
Nowe zabawki szczurow dopuszczone?
Wysyłanie zgłoszenia:
Zgłoszenia proszę wysyłać na adres legionkrakow@gmail.com
Prawidłowe zgłoszenie powinno być przesłane w treści maila lub jako załącznik w formacie txt przez kapitana drużyny. Zgłoszenie się w niepoprawnym formacie oznacza utratę punktów za zgłoszenie.
Gracze przy edytowaniu zgłoszeń nie mają obowiązku podawać w rozpisce przedmiotów i zdolności dostępnych w podstawowej wersji oddziałów czy bohaterów, np. łuku przy Glade Lordzie, zasady Vampire przy Vampire Lordzie, zasady fear przy Pink Horrorach czy skirmish przy Shadach. Jeśli jakiś mag ma z bazy 1lvl lub inny magii i nie trzeba go dokupywać jako dodatkowej opcji, to nie wpisanie tego w rozpisce nie będzie traktowane jako błąd, aczkolwiek prosimy o wpisywanie poziomów nawet w takich sytuacjach. Zgłoszenie powinno być przesłane w poniższym formacie i zawierać wszystkie trzy rozpiski:
Cytuj:
Team: [team name]
[player name, ligowe ID] [(c)], [full army name]
[lord name] [on mount]: [general], [magic level], [lore],[ability1], [ability2], [item1], [item2], [magic item1], [magic item 2], [cost]
[lord name] [on mount]: [magic level], [lore],[ability1], [ability2], [item1], [item2], [magic item1], [magic item 2], [cost]
[hero name] [on mount]: [BSB], [magic level], [lore],[ability1], [ability2], [item1], [item2], [magic item1], [magic item 2], [cost]
[hero name] [on mount]: [magic level], [lore],[ability1], [ability2], [item1], [item2], [magic item1], [magic item 2], [cost]
[# taken] x [quantity] [core name]: [FCG], [option1], [option2], [cost]
[# taken] x [quantity] [special name]: [FCG], [option1], [option2], [cost]
[# taken] x [quantity] [rare name]: [FCG], [option1], [option2], [cost]
[# taken] x [quantity] [rare name]: [FCG], [option1], [option2], [cost]
Total: [total cost]
+9 punktów dla drużyny za wysłanie poprawnych rozpisek w terminie do 23.01.2015 do godz. 23.00 (PIĄTEK)
0 DP za wysłanie (bądź niewysłanie) po 23.01.2015.
-3 DP za każdą mało istotna zmianę, uzupełnienie. Duże zmiany w rozpiskach zakazane.
Mlody ja mam
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Graj nie narzekaj - da sie zlozyć i tak
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Pożyczy ktoś 10 pieszych Maruderów do Chaosu ? Piwko w zamian