End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
Re: End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhamm
Tak, Khaine jest matowy. Przynajmniej mój jest.
Gdzie był Cathay gdy upadł Talabheim.
A tak zupełnie na serio. Niby na wschodzie zostały jeszcze dość potężne państwa Cathay, Nippon, Indus, Khures i kto wiem co tam jeszcze GW może wymyślić. Skoro już tak się rozpisują o tym jak upada Stary Świat i zachód to jeszcze mogą wydać drugie tyle książek o upadku wschodu. Czy może czegoś nie widziałem i GW coś wspominało na temat tego co tam się dzieje?
A tak zupełnie na serio. Niby na wschodzie zostały jeszcze dość potężne państwa Cathay, Nippon, Indus, Khures i kto wiem co tam jeszcze GW może wymyślić. Skoro już tak się rozpisują o tym jak upada Stary Świat i zachód to jeszcze mogą wydać drugie tyle książek o upadku wschodu. Czy może czegoś nie widziałem i GW coś wspominało na temat tego co tam się dzieje?
For Sigmar and the Empire!
- rottingflesh
- Wałkarz
Dla zainteresowanych, coś niecoś o lizakach - http://natfka.blogspot.com/2015/01/the- ... te-of.html
Zajrzyjcie też do komentarzy
Zajrzyjcie też do komentarzy
Lord of Decay is ok !
dobry komentarz
Good riddance you dirty dinos!
Good riddance you dirty dinos!
- Verminlord
- Warzywo
- rottingflesh
- Wałkarz
Zgadzam się.Verminlord pisze:Powiedziałbym- POPIERAMMorok pisze:Powiedziałbym - Nie spamujrottingflesh pisze:Powiedziałbym nawet - rewelacja !
Lord of Decay is ok !
Widać, że na południu Bretonii powstanie nowe elfie królestwo rządzone przez Malekitha, zasiedlą je zarówno Haje, jak i Darki.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Budulec mają. Wystarczy, że rozwala te bretońskie chlewiki i swój kamień odzyskają. Ach, jakie to piękne
Bretończycy są w stanie poświęcić kilka zameczków, dla powstania elfiego królestwa. Zapytacie dlaczego? Bo to właśnie od południa atakują Orcze hordy, skaveny i inne ścierwa. Elfy stają się taką pierwszą linią obrony. Jak by nie patrzeć pieczemy dwie pieczenie na 1 ogniu.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Czyli dzielni rycerze bretońscy będą się osłaniać wątłymi elfami przed niebezpieczeństwami tego świata?Matis pisze:Bretończycy są w stanie poświęcić kilka zameczków, dla powstania elfiego królestwa. Zapytacie dlaczego? Bo to właśnie od południa atakują Orcze hordy, skaveny i inne ścierwa. Elfy stają się taką pierwszą linią obrony. Jak by nie patrzeć pieczemy dwie pieczenie na 1 ogniu.
W Bretonni nie ma już rycerzy. Wszyscy pojechali na krucjatę przeciwko złu tego świata
Zostali tylko chłopi i Elfi imigranci.
Chłopów też nie ma aż tak dużoMatis pisze:W Bretonni nie ma już rycerzy. Wszyscy pojechali na krucjatę przeciwko złu tego świata
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Dark Elfy po cichu, w tajemnicy przed królem, polują na chłopów, ciężko zerwać z dawnymi zwyczajami
Dojdą jeszcze uciekinierzy z Estalii i Tileii, to będziemy mieli nową armię. Zjednoczone królestwo TEB (Tilea, Estalia i Bretonnia)
Tilea została zjedzona przez skaveny.