End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
Re: End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhamm
Właśnie mój mały świat Fantasy legł w gruzach
Nie jestem w stanie pojąć End of Times ...
mój mały móżdżek się przegrzał :<
rozumiem że niektórzy bohaterowi walczyli po nie właściwych stronach jak np malekith ale że aż tak...moja wiedza o WH została spaczona
Nie jestem w stanie pojąć End of Times ...
mój mały móżdżek się przegrzał :<
rozumiem że niektórzy bohaterowi walczyli po nie właściwych stronach jak np malekith ale że aż tak...moja wiedza o WH została spaczona
- SaperHeart
- Piłkarz
Czy byś mógł mi podać źródło to bym sobie looknął. Ogólnie jestem ciekaw co sprawiło, że jeden z największych Wojowników WFB zawędrował do Cathayu. Poza tym słyszałem, że miała wyjść Abhorash Novel ale z niezrozumiałych przyczyn nie ujrzała światła dziennego...GrimgorIronhide pisze: Jest bardzo mocno hintnięte że Wieczny Cesarz-Smok Cathayu to właśnie Abhorash.
IMO, jak już zrobili taki bur...bałagan to mogliby użyć Abhorasha do skopania tyłka Archaonowi niż zielonego szaleńca ;P
Podobno Archaon zabrał Zabójce Królów z rąk śpiącego Krakanroka. Piszą że dragon ogre był tak wielki jak góra. Skoro władał tym mieczem to musiał być wprost proporcjonalny do jego wielkości...Rozumiem że Archaon jakos go sobie zmniejszył... ?
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
via Captain Citadel on the Bols Lounge
The Plastic Bloodthirster is real.
Kit makes three models a normal bloodthirster with whip and Axe of Khorne, one wielding a monstrous two-handed axe, third has a doubleheaded axe and super long chain flail. The wings are really big - the model is almost as big as Nagash, and is extra tall. It is sculpted on top of a flickering flame. There are three different heads with different types of horns and helmets. Large armoured hooves, thigh straps, regular upper body strapps and gladiator kindof armour. Super muscular, like a super ripped world's strongest man mixed with a Khorne daemon.
Nie ma to jak kombinować na siłę co? Gdzie jest napisane że Krakanrok nim władał? Może go tylko pilnował (najwyraźniej słabo ;p)
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- SaperHeart
- Piłkarz
Niestety, tego się obawiałem...wygląda na to, że kolejny super model, którego transport będzie wymagał przyczepki...jednak GW musi mieć jakiś kompleks...Azgaroth pisze:via Captain Citadel on the Bols Lounge
The Plastic Bloodthirster is real.
Kit makes three models a normal bloodthirster with whip and Axe of Khorne, one wielding a monstrous two-handed axe, third has a doubleheaded axe and super long chain flail. The wings are really big - the model is almost as big as Nagash, and is extra tall. It is sculpted on top of a flickering flame. There are three different heads with different types of horns and helmets. Large armoured hooves, thigh straps, regular upper body strapps and gladiator kindof armour. Super muscular, like a super ripped world's strongest man mixed with a Khorne daemon.
- Moja droga żono, dzieci muszę wam coś powiedzieć. W tym miesiącu nie jecie. Niestety były inne priorytety...Odoamar pisze:To pewnie bedzie pokroju Smauga i wartosci jednej wyplaty.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
-
- Oszukista
No to, jak się zdaje, pozostałe inkarnacje wypłynęły:
-Grimgor, Incarnate of Beasts. The model shown is the same as the current model.
-Balthasar, Incarnate of Metal. Same model again as is current.
Za natfką.
-Grimgor, Incarnate of Beasts. The model shown is the same as the current model.
Za natfką.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
+ Info o nowych modelach
New models I have seen, include a kit that makes three bloodthirster models. These are in the book and are different Monster (characters). They range from 400-550pts.
Taken from memory they are
-Headmen of Khorne with Wrathaxe and Bloodflail standing on flames leaping into the air
-Unfettered Fury with Axe and Whip standing on the ground
-Reaver of the Bloody Path with two handed great axe standing leaping high on flames
Also two new units with new models
-Skullreapers: The Chosen of Khorne with 2 handed swords and other weapons
-Wrathmongers: The Bringers of the Bloodstorm with chain like flails
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Hmm o ile normalnie jestem 300% sceptyczny co do Naftki to tym razem wierzę. Co więcej jaram się jak stos inkwizycyjny.InkubPendragon pisze:No to, jak się zdaje, pozostałe inkarnacje wypłynęły:
Za natfką.
Czyli:
KFC - Heaven
Malekith - Shadow
Alarielle - Life
Ungrim - Fire
Death - w Sylvanni
Light - w lasce Teclisa
Balthazar - Metal
Grimgor - Beast (pewnie z gazylion ataków będzie teraz wypłacał)
Niezła drużyna Power Rangersów
jak to się potwierdzi to wyjdzie, że Grimgor i orki znów zagrają coś ważnego przeciw Archaonowi, nawet jeśli nie będzie to finisher
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Według mnie lepszym motywem byłby Metal dla Greasusa, niech każda z ras która stawi czoła Chaosowi dostanie swojego herosa, a Greasus ze zdolnością Króla Midasa mógłby być bardzo ciekawyGrimgorIronhide pisze:Hmm o ile normalnie jestem 300% sceptyczny co do Naftki to tym razem wierzę. Co więcej jaram się jak stos inkwizycyjny.InkubPendragon pisze:No to, jak się zdaje, pozostałe inkarnacje wypłynęły:
Za natfką.
Czyli:
KFC - Heaven
Malekith - Shadow
Alarielle - Life
Ungrim - Fire
Death - w Sylvanni
Light - w lasce Teclisa
Balthazar - Metal
Grimgor - Beast (pewnie z gazylion ataków będzie teraz wypłacał)
Niezła drużyna Power Rangersów
jak to się potwierdzi to wyjdzie, że Grimgor i orki znów zagrają coś ważnego przeciw Archaonowi, nawet jeśli nie będzie to finisher
Btw. wy też macie przed oczami taką scenę, w której cała ósemka power rangersów stoi przed Archaonem i każdy z nich wykrzykuje nazwę swojego żywiołu po czym dostają boosta i świecą się odpowiednim kolorem? Wcale się nie zdziwię, jeżeli zobaczymy coś takiego w piątej książce End of Times, jak kicz to po całości
I wybuchająca trawa!Slayer Zabójców pisze:Btw. wy też macie przed oczami taką scenę, w której cała ósemka power rangersów stoi przed Archaonem i każdy z nich wykrzykuje nazwę swojego żywiołu po czym dostają boosta i świecą się odpowiednim kolorem? Wcale się nie zdziwię, jeżeli zobaczymy coś takiego w piątej książce End of Times, jak kicz to po całości