Jak zostać Generałem - pytania o HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - pytania o HE
Aldean, jeszcze raz:
Gwiezdny smok jest potężny, gdyż jest zdeterminowany w odległości 12" od Sztandaru Smoka Świata.
Gwiezdny smok jest potężny, gdyż jest zdeterminowany w odległości 12" od Sztandaru Smoka Świata.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
ale w rospie nie bylo banneru stad nie mial stubborna oto mu chodzilo
dokładnie tak,Albo_Albo pisze:ale w rospie nie bylo banneru stad nie mial stubborna oto mu chodzilo
a jak sie doda lordów, cory, bohaterów potrzebnych; 1200 +600+ 300, nie starczy na WL.
poza tym nie będzie to rozpa euro wtedy...
bo nasza juz zajmuje 5 pkt.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Jeszcze raz:
Gwiezdne smoki bez sztandaru smoka świata tracą na swojej bojowej wartości.
Nie poświęcajcie życia tak rzadkich i wspaniałych stworzeń na śmierć podczas ucieczki od 21chlopow z fcg...
Gwiezdne smoki bez sztandaru smoka świata tracą na swojej bojowej wartości.
Nie poświęcajcie życia tak rzadkich i wspaniałych stworzeń na śmierć podczas ucieczki od 21chlopow z fcg...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wystarczy zamiast na WL dać Banner of the World Dragon na Dragon Princes. Kto nie lubi naszej kawalerii ten nie lubi, trudno, mi się sprawdza lepiej niż gorzej, a co najwaźniejsze, dotrzymuje smokom kroku.
Wojtuś zamień butapren na coś lżejszego np maryśkę albo piwo bo się z Tobą porozumieć niemożna
Hej,
Znacie jakiś dobry opis item-ów preferowanych dla HE?
Znacie jakiś dobry opis item-ów preferowanych dla HE?
Pewnie, nawet dwa, rulebook i armybook
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Aha, nie jestem na bieżąco z tymi ograniczeniamiStan pisze:Naviedzony - w dyskusji nie chodzi o że WL nie nadążą za smokiem, tylko o to że BotWD kosztuje 3 punkty kompozycji i się nie mieści w rozpisce o której jest dyskusja.
Zmieniłem Potion of Strenght na Maske of Eeeeeeeeeee!Durin pisze:Niech Wojtuś już niczego na maryśkę nie zamienia!
Dobrze?
-
- Chuck Norris
Dzień dobry,
Pytanie. Czy swooping strike nałożony na gryfa i zwiększający siłę w szarży działa również przy deptaniu w tej fazie? Słowem czy po wypłaceniu hitöw z siłą 6, tratuje potem z bazową 5 czy też 6.
Pozdrawiam
Garland
Pytanie. Czy swooping strike nałożony na gryfa i zwiększający siłę w szarży działa również przy deptaniu w tej fazie? Słowem czy po wypłaceniu hitöw z siłą 6, tratuje potem z bazową 5 czy też 6.
Pozdrawiam
Garland
Chłopy pytanie za 100pkt, chodzi o terror, a dokładnie o zasadę, która jest opisane pod terrorem w RB..... Jednostka nie powodująca feara albo terroru w momencie gdy jest szarżowana przez coś co ma terror musi zdać test paniki, inaczej ucieka...czy ta zasada jest normalnie rozpatrywana czy jest jakiś FAQ ? dzisiaj się w momencie ataku moimi SD się dowiedziałem, że to już nie obowiązuje bo FAQ to zniwelował..... wałek czy faktycznie tak jest ?
terror działa normalnie jak w rulebooku.
czyli musial zdawac test terroru jak go atakowalem Smokiem ?.....a to dziadyga......co innego w momencie, gdy on by atakowal.....a tak to powinien zdac test paniki czy nie ucieka przed walka....w rezultacie nie mialby reakcji S&S jakby oblał....
No bez jaj irytuje już mnie troche to, że na każdym kroku trzeba uważać, bo ktoś gdzieś jakiegoś wałka pociśnie...
No bez jaj irytuje już mnie troche to, że na każdym kroku trzeba uważać, bo ktoś gdzieś jakiegoś wałka pociśnie...
opisz sytuacje, bo może cos ci umknęło po drodze;)