Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02
Re: Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02
Teraz już oficjalnie master.
Zostały dwa dni na przedpłatę i wysłanie rozpisek.
Zostały dwa dni na przedpłatę i wysłanie rozpisek.
A ja nie chce zeby moja rozpa była publikowana, zachód mi rozkradnie i co, na euro same klony beda ;p
Jeszcze 5 razy zmienisz przed ETC tą rozpęMłody pisze:A ja nie chce zeby moja rozpa była publikowana, zachód mi rozkradnie i co, na euro same klony beda ;p

Zawsze możesz wydrukować dodatkowo wersję html.Solo pisze:serio nie można w html, przecież to jest nie czytelne na turnieju, ludzie się w tym gubią nie ma statystyk itp.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
panterq pisze:Zawsze możesz wydrukować dodatkowo wersję html.Solo pisze:serio nie można w html, przecież to jest nie czytelne na turnieju, ludzie się w tym gubią nie ma statystyk itp.
Problem jest w drugą stronę - to przeciwnik musiałby wydrukować.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Nie gadaj, znacie wszystkie rozpiski na pamięć.Laik pisze:panterq pisze:Zawsze możesz wydrukować dodatkowo wersję html.Solo pisze:serio nie można w html, przecież to jest nie czytelne na turnieju, ludzie się w tym gubią nie ma statystyk itp.
Problem jest w drugą stronę - to przeciwnik musiałby wydrukować.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Doświadczony gracz zna, pisałem wcześniej, gorzej z początkującym, tym bardziej że rozpiski na nowym drafcie będą się znacząco różniły- dla mnie sekcja speców np to nowość.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
+2 ten format to jakaś bzdura - ja stary muszę kogoś prosić żeby mi to zrobił - absurdmuchozol pisze:+1Solo pisze:serio nie można w html, przecież to jest nie czytelne na turnieju, ludzie się w tym gubią nie ma statystyk itp.
No ale co poradzić, światowe standardy

Ja tylko od 12 lat gram ta armia!Solo pisze:OK ale nie miejcie pretensji jak się komuś statystyki popierdolą.
Sporadycznie! - raz-dwa w tygodniu!
xYz
Piotr zgadzam się.PiotrB pisze:+2 ten format to jakaś bzdura - ja stary muszę kogoś prosić żeby mi to zrobił - absurdmuchozol pisze:+1Solo pisze:serio nie można w html, przecież to jest nie czytelne na turnieju, ludzie się w tym gubią nie ma statystyk itp.
No ale co poradzić, światowe standardy
My pewnie wyślemy obrobione a do użytku sobie drukniemy po swojemu jako normalne ludzkie pliki z AB.
Nie widze wtedy sensu po co dłubać tak ?
zagrałeś tylko ok 1000 bitew? !Gremlin pisze:Ja tylko od 12 lat gram ta armia!Solo pisze:OK ale nie miejcie pretensji jak się komuś statystyki popierdolą.
Sporadycznie! - raz-dwa w tygodniu!

Szacunek, ja nie zaprzątam sobie głowy nazwami magicznych sztandarów bądź przedmiotów, każdej armii. Potem człowiek czuje się zaskoczony że sztandar ma +1 do M i przegrywa z Furionem na 1 stole
bo czegoś nie doczyta.
Nie gram SK na tym turnieju statystyki mogą mi się pierdolić do tego przeciwnik da mi swoją nieczytelną rozpę i chuj mogę się nią radośnie podetrzeć
od razu grajmy na tajne rozpiski wyjdzie w praniu.

Nie gram SK na tym turnieju statystyki mogą mi się pierdolić do tego przeciwnik da mi swoją nieczytelną rozpę i chuj mogę się nią radośnie podetrzeć

a ile masz czasu na bitwę 3,5 h ? to nie ma problemu.Dlaczego? Od statystyk jest AB + suplementy.
nie wiem o co ten płacz... wszyscy to zrobią, orgowie udostępnią rozpy i wszyscy sobie poczytają... a 99% i tak sobie druknie normalne na sam turniej
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.