witam,taka rozpiska na turniej w smoku na 1000ptk
(pisana"odrecznie")
priest,shield,dawn armour,sword of might kon z bardingiem
mag lvl 2 scroll i ring of volans
2x 10 crosbowmanow z marksmanami
6 knights of inner circle,lanca shield, FCG,war banner
Tank
komentujcie i bluzgajcie
1000 imperium na smoka
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
tanka rozjeżdzam bolcami.
kusznicy nie postrzelają przez szejker.
inner circle - jak schowasz tanka (co pewnie zrobisz) to bolce pójdą w nich. tracisz kawę - już nie pograsz. i zapewne priest będzie w nich siedział, więc ładne pkty dla mnie. a nawet jak dojdą, to utkną w moich warriorach i pewnie szybko się zbrejkują.
za mało Cię.
tank to 300pkt. inner circle z priestem to ponad 370pkt.
chyba wywaliłbym maga i dał działo.
kusznicy nie postrzelają przez szejker.
inner circle - jak schowasz tanka (co pewnie zrobisz) to bolce pójdą w nich. tracisz kawę - już nie pograsz. i zapewne priest będzie w nich siedział, więc ładne pkty dla mnie. a nawet jak dojdą, to utkną w moich warriorach i pewnie szybko się zbrejkują.
za mało Cię.
tank to 300pkt. inner circle z priestem to ponad 370pkt.
chyba wywaliłbym maga i dał działo.
Ogólnie wywalic jednych strzelców,czołg i dać kloć piechoty,armate i helke.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
magowie imperialni dlugo nie żyją
no nie wiem jak ty chcesz ubic priesta ktory ma sv na 1 z przezutem, i jeszcze moze miec warda na 4
kusznicy pierwsze co zrobia to beda walic po machinach,tak samo mag, a worriorsami mnie nie zbrejkujesz, chyba ze masz ich tam 30, z war bannerem, i 2 herosów do nich wsadzisz
takie sa moje założenia
nie biore helki bo jej nie nawidze!!
no nie wiem jak ty chcesz ubic priesta ktory ma sv na 1 z przezutem, i jeszcze moze miec warda na 4
kusznicy pierwsze co zrobia to beda walic po machinach,tak samo mag, a worriorsami mnie nie zbrejkujesz, chyba ze masz ich tam 30, z war bannerem, i 2 herosów do nich wsadzisz
takie sa moje założenia
nie biore helki bo jej nie nawidze!!
Zrezygnuj z jednych Kuszników i ich czmpiona. Zrób z tego detachmenty.
Życie Priesta też nie będzie długie, bo bolce kasują armour save.
Jeśli nastawiasz, się na atak to wystaw lepiej klocek 20tu piechoty. Priest w takim oddziale bardzo dobrze się sprawdzi (nawet czasem może z niego wyszarżowaś konno i zaskoczyć przeciwnika.
Życie Priesta też nie będzie długie, bo bolce kasują armour save.
Jeśli nastawiasz, się na atak to wystaw lepiej klocek 20tu piechoty. Priest w takim oddziale bardzo dobrze się sprawdzi (nawet czasem może z niego wyszarżowaś konno i zaskoczyć przeciwnika.
z kusznikow nie moge zrezygnowac bo musze miec 2 core
bede próbował tak manewrowac tankiem i konnicą, pomagac kusznikami i magią zeby wejsc w combat
narazie musze przetestowac sobie taka rozpiske. nie graam zeby wygrac tylko zeby rozpatrzyc różne warianty
wariant z helka dzialem,piechota sie nie sprawdzil.
nie sprawdzaja sie u mie pistoliersi(sa zawsze celem magii,ostrzalu i panikują)
najlepiej jest narazie z tankiem i kapitanem na pegazie
bede jeszcze próbował zagrac na greatswordach obrone
bede próbował tak manewrowac tankiem i konnicą, pomagac kusznikami i magią zeby wejsc w combat
narazie musze przetestowac sobie taka rozpiske. nie graam zeby wygrac tylko zeby rozpatrzyc różne warianty
wariant z helka dzialem,piechota sie nie sprawdzil.
nie sprawdzaja sie u mie pistoliersi(sa zawsze celem magii,ostrzalu i panikują)
najlepiej jest narazie z tankiem i kapitanem na pegazie
bede jeszcze próbował zagrac na greatswordach obrone
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
sześcioma bolcami. szejkerem. magią.Arte pisze:no nie wiem jak ty chcesz ubic priesta ktory ma sv na 1 z przezutem, i jeszcze moze miec warda na 4
2oddziały kuszników + mag = 3. 6bolców + szejker = 7.kusznicy pierwsze co zrobia to beda walic po machinach,tak samo mag
nawet bez herosów utykasz jak nic. ale nie ma co dywagować, prawda jest taka, że nawet tym nie dojedziesz.a worriorsami mnie nie zbrejkujesz, chyba ze masz ich tam 30, z war bannerem, i 2 herosów do nich wsadzisz
Jak dla mnie to jedyne co te Imperium mogłoby zrobić z takimi CHD to schować za lasem tanka, za tankiem konnice. Może i kusznicy by się tam zmieścili. Choć Ci ostatni nie za drodzy /chyba/ więc mogli by pójść w wymianę ogniową z bolcami. Mag musiałby nieźle kombinować żeby sobie mógł poczarować
@ arte
Dla mnie priest to nie mag, jego magią bym się nie przejmował. On będzie nikim jak kawy nie będzie. Wrzucanie maga do kuszników to średni pomysł bo załatwo o panikę.
@ arte
Dla mnie priest to nie mag, jego magią bym się nie przejmował. On będzie nikim jak kawy nie będzie. Wrzucanie maga do kuszników to średni pomysł bo załatwo o panikę.