Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02
Re: Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02
Solo a czy na Silesianie drukowaliście rozpiski?
Solo coraz starszy, czytać mu się nie chce, a do tego nie dostrzega oczywistych ekologicznych jakości takiego podejścia. Taki beton i jeszcze wałami grozi!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Żeby poprawić błędy w rozpiskach. I (z tego co pamiętam rok temu) żebyXYZmógł zxerować najnowszą rozpiskę najnowszą rozpiske Furiona za 2 punktySolo pisze:Po co udostępniać rozpiski na neta ? nie wystarczy że Krzemi kopiuje moją rozpe?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Napisali Ci juz wyzej Solo. Skoro chca je udostepnic to lepiej sie to robi i lepiej sie to potem czyta
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Format rozpiskowy jest na potrzebe zgloszen oraz parowania w trakcie bitew.
Ponadto wymuszone jest uporzadkowanie kolejnosci co znacznie usprawni ich sprawdzenie.
Preferuje otrzymanie rozpiski bez rozpisanych statystyk od ukrytego BSBka w parku maszynowym.
Edyta:
Format zgloszenia moze znaczaco roznic sie od formatu wydrukowanego.
Ponadto wymuszone jest uporzadkowanie kolejnosci co znacznie usprawni ich sprawdzenie.
Preferuje otrzymanie rozpiski bez rozpisanych statystyk od ukrytego BSBka w parku maszynowym.
Edyta:
Ostatnio zmieniony 22 sty 2015, o 18:36 przez c4h10, łącznie zmieniany 1 raz.
\/\
Przy drukowaniu jest opcja "2 strony na arkuszu" - gro ropzisek może się zmieścić na 1 kartce. Zgadza się, trochę więcej pierdzielenia, ale ile mniej pytań/niedomówień przy stole-Qc- pisze: a do tego nie dostrzega oczywistych ekologicznych jakości takiego podejścia. Taki beton i jeszcze wałami grozi!

podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
czy dobrze rozumiem że wszyscy będą obrabiać rozpiski po to żebyście je później sami obrabiali?c4h10 pisze:Edyta:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Tak bez trollowania, to ja uważam że html powinien być - w kolejności po sekcjach (lord hero core special rare others). No ale tutaj sobie tylko drażnię Sola bo master wpada w sesjimuchozol pisze:Przy drukowaniu jest opcja "2 strony na arkuszu" - gro ropzisek może się zmieścić na 1 kartce. Zgadza się, trochę więcej pierdzielenia, ale ile mniej pytań/niedomówień przy stole-Qc- pisze: a do tego nie dostrzega oczywistych ekologicznych jakości takiego podejścia. Taki beton i jeszcze wałami grozi!
płacz bo:
a) upierdliwe
b) wałogenne - jestem przekonany, że w 3 bitwie, kiedy będę na maksa zmęczony, albo w niedzielę w kluczowym momencie maksymalnego stresu mój przeciwnik powie mi - "no to stary przeje..łeś, bo mój super spec hero ma sword of something something, który w połączeniu z talisman of something something i specjalną zasadą unitu something something zabija wszystko w promieniu 24 cali". Na co odpowiem aha i dostanę maskę. A później przez miesiąc będę się zastanawiał, co to była za zasada, czy na pewno tak działa, a może nie na 24, tylko na 18 cali i nie zabija tylko rani, albo zapomniało nam się, że nie w 1 tylko od 2 tury itd. Jak mam czytelną rozpiskę to idę przed bitwą na fajkę albo na sraczyk i sobie przypominam co z czym i o co chodzi. To nie jest tak, że się nie da i pretensje zawsze do siebie, można było zapytać. Tylko, po co sobie utrudniać, jeśli być może wcale nie trzeba?
c) upierdliwe
jeżeli takie rozwiązanie: 1) ułatwia organizację organizatorom ALE 2) utrudnia granie graczom --> cóż, dla mnie jako gracza sprawa jest prosta, zawsze będę za 2) CHYBA ŻE na tyle utrudnia to pracę organizatorom, że w efekcie dyskomfort odczuje gracz. Wtedy możne pomyśleć co ma wyższy priorytet.
a) upierdliwe
b) wałogenne - jestem przekonany, że w 3 bitwie, kiedy będę na maksa zmęczony, albo w niedzielę w kluczowym momencie maksymalnego stresu mój przeciwnik powie mi - "no to stary przeje..łeś, bo mój super spec hero ma sword of something something, który w połączeniu z talisman of something something i specjalną zasadą unitu something something zabija wszystko w promieniu 24 cali". Na co odpowiem aha i dostanę maskę. A później przez miesiąc będę się zastanawiał, co to była za zasada, czy na pewno tak działa, a może nie na 24, tylko na 18 cali i nie zabija tylko rani, albo zapomniało nam się, że nie w 1 tylko od 2 tury itd. Jak mam czytelną rozpiskę to idę przed bitwą na fajkę albo na sraczyk i sobie przypominam co z czym i o co chodzi. To nie jest tak, że się nie da i pretensje zawsze do siebie, można było zapytać. Tylko, po co sobie utrudniać, jeśli być może wcale nie trzeba?
c) upierdliwe

jeżeli takie rozwiązanie: 1) ułatwia organizację organizatorom ALE 2) utrudnia granie graczom --> cóż, dla mnie jako gracza sprawa jest prosta, zawsze będę za 2) CHYBA ŻE na tyle utrudnia to pracę organizatorom, że w efekcie dyskomfort odczuje gracz. Wtedy możne pomyśleć co ma wyższy priorytet.
Bombaj. Jak ktoś Cię będzie chciał zwałować to i tak cię zwałuje. Modyfikowanie statystyk, zasad lub kosztów punktowych w pliku HTML'a, który wypluwa AB jest trywialnie łatwe. Takie oszustwo z uwagi na zaufanie jakim jest darzony taki format rozpiski jest nawet łatwiejsze do wciśnięcia
.

Lipek bez jaj, jak ktoś ciśnie takiego wała to powinien dostać rocznego bana na turnieje, natomiast jak się komuś pierdolnie w głowie coś to co zrobisz, błędy się zdarzają tak jak mówi Bombaj cwaniaki z KRK to wykorzystają
a gramy u nich.
Butan potem przyjdzie i będzie rzucał na 4+ czy są karniaki czy to przypadek
bez jaj.

Butan potem przyjdzie i będzie rzucał na 4+ czy są karniaki czy to przypadek

ja się sam zwałuję, bo będę zmęczony i głodny
W HTMLu bym doczytał rzucając okiem na szybko. W formacie krakowskim nie ma bata. I po to wysyłam rozpiskę przed turniejem klasy master, żeby mi ją organizator sprawdził pod względem legalności i nie przepuścił babola - ani mnie ani nikomu innemu.
Solo, Ty szczupły heteroseksualny ponuraku, nie napisałem, że krakowiacy oszukują

W HTMLu bym doczytał rzucając okiem na szybko. W formacie krakowskim nie ma bata. I po to wysyłam rozpiskę przed turniejem klasy master, żeby mi ją organizator sprawdził pod względem legalności i nie przepuścił babola - ani mnie ani nikomu innemu.
Solo, Ty szczupły heteroseksualny ponuraku, nie napisałem, że krakowiacy oszukują

Bo ja to napisałem !
Super
będę ułatwiał gre przeciwnikowi może mu jeszcze stopy i plecy umyje w umywalce
a on mi da ścierwo w formacie ETC.
Po wszystkim poproszę go o autograf i jak się spyta dla kogo podpisać, powiem że dla Świętego Mikołaja bo właśnie oddałem mu 20 pkt
Super

Po wszystkim poproszę go o autograf i jak się spyta dla kogo podpisać, powiem że dla Świętego Mikołaja bo właśnie oddałem mu 20 pkt
Bior w ciemno, wezmę szare mydło bo na inne mam alergie.Solo pisze:Bo ja to napisałem !
Superbędę ułatwiał gre przeciwnikowi może mu jeszcze stopy i plecy umyje w umywalce
a on mi da ścierwo w formacie ETC.
--------
P.s. jak chcesz autograf weź jakieś pisadło.
xYz
ta nowa forma zapisu jest od czapy. nawet 1 kupy może nie starczyć do pohytania co jest co. juz wole te tabelki a najlepiej zapis skrótowy armybuildera, jak nie wiem co robi przedmiot to sie moge spytać a jak mnie jakiś dziad oszuka to...
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293