Ty sie szykuj na trzeźwy turFluffy pisze:Zamierzam spędzić turniej ostentacyjnie przyssany do kufla

Ty sie szykuj na trzeźwy turFluffy pisze:Zamierzam spędzić turniej ostentacyjnie przyssany do kufla
Flaff co niektorzy których znam maja ja na 4 godziny ale to nie twoja ligaFluffy pisze:Przecież w tą grę nie da się grać na trzeźwo
Karp, ty kawalarzu, niezla krotochwila, już się wystraszyłem![]()
Ciekawe czy uda się rpzez weekend wypić zgrzewkę piwa?
Format ujowy to i prenesje sa-Qc- pisze:Mam na mysli sytuację z DMP, gdzie najpierw było wielku hu hu jak to będzie worek punktów karnych za błędy w formacie, a jak Klops je znalazł prawie wszędzie to karniaki anulowano
Odniosłem się do tego co butan pisał, że "nie było przy DMP o to pretensji" - były
+1dziczek pisze:Nie wiem jak bardzo zryty czerep oraz mało wyobraźni trzeba mieć żeby wymyślić pomysł z tą formułą zapisu rozpisek.
Tylko wk.....cie ludzi tym. Jak by nikt nie miał co z czasem robić. A do tego potem na turnieju są sęki bo ludzie wałują kogoś kto nie zna armii oponenta albo tracą czas na szukanie w książkach, chyba że ktoś jest na tyle ogarnięty żeby wydrukować rozpiskę w pdf-ie. Może odrobinę elastyczności..... Każdy ma AB i wystarczy że naciśnie przycisk save to pdf. Nie ma to jak cofanie siedo epoki kamienia łupanego. Parę lat temu też nie można było pitu przez neta złożyć chociaż miał kompa i net w chacie. Idealny przykład....
W słusznej sprawieDurin pisze:Zacny flejm