Cookie-szkielecik

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Omegon
Mudżahedin

Re: Ciasteczkowe malunki - 3 pytania

Post autor: Omegon »

1. Trzecia główka najlepsza
2.Tak
3.Tak

Awatar użytkownika
roc3s
Mudżahedin

Post autor: roc3s »

1. coś się zrypało i nie wyświetla mi trzeciej głowy. z dwóch jakie widzę, nr 2 bardziej mi pasuje
2. spróbowałbym poeksperymentować z washami w zakamarki łuskowej skóry krokodyla, ewentualnie od dołu, nieco bardziej można spróbować przycieniowac chłopaka.
3. myślę, że tak... z tym, że ihmo bez mocnych kontrastów.
Obrazek

daredbrush.com
Maluję na zlecenie LINK !!

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Dzięki za pomoc:D wezmę drugą główkę. Wrócę do domu I zabieram się pierwsza figurkę z mojej małej armii chaosu:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Aenoq
Wałkarz

Post autor: Aenoq »

Ja bym i tak zostawił nr.3, faktycznie Badass :D
Ciśnij, z wielką chęcią obejrzę chaos w Twoim wykonaniu :)
Jak ktoś chce pograć to :

WoW - Burning Legion/PW
BF4 PC - PW

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Mam mały przestuj w malowaniu bo diablo, dziewczyna i inne ważne sprawy ale czempion chaosu i krokodylek sie malują. Jako,że robię porządki gablocie i na mojej półce wstydu to postanowiłem ogarnąć parę figurek które nie doczekały się dokończenia/nie wyszły. Na początek zabrałem się za tego mięśniaka i zacząłem bawić się z jego skórą na nowo bo stara to było wash i jakieś bieda rozjaśnienie i ogarniać szmatki na nowo. Myślę, że dodam jej jeszcze trochę fioletu i czerwieni.
ObrazekObrazek

Tak było kiedyś:
Obrazek
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Szczerze mówiąc... wskutek twojego specyficznego podejścia do sztuki fotografii różnice nie są specjalnie widoczne :wink:
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Awatar użytkownika
roc3s
Mudżahedin

Post autor: roc3s »

Skóra myślę, że wygląda fajnie. tylko spróbowałbym raz jeszcze pstryknąć go bez flesha. Podświetlić jakaś lampą z góry i powinno być git.
Obrazek

daredbrush.com
Maluję na zlecenie LINK !!

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Dzisiaj coś będę walczył z figurkami jeszcze bo do dziewczyny nie dojechałem(wyrwany wtryskiwacz z gniazda przy prędkości 140km/h, holowanie auta inne takie tam zabawy na autostradzie). No a co do zdjęć to zawsze mówię, że mistrzem do nie jestem i wyglądają jak robione klamką od plebani.

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Chaoasowy chłopak mniej więcej skończony(jutro może będą już lepsze zdjęcia na gotowo). Jeszcze nie wiem co z podstawką zrobić...zostawić taką czy może jednak nową.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

podstawkę zostaw, jedyne co mi się nie podoba to czaszka na hełmie bo na zdjęciu wygląda na żółtą :|
daj zdjęcie tyłu :)

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

Więcej kwiatków dać chaośnikowi

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Chaosowy chłopak skończony. Zdjęcie jakie jest takie jest bo dopiero ogarniam aparat:D I wipek krokodylka.
ObrazekObrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Kolczuga na rękach lepiona?

Awatar użytkownika
Damik
Chuck Norris

Post autor: Damik »

Tak, normalnie ma rękawice..niestety ta kolczuga psuje efekt świetnie pomalowanego modelu. Krokodyl zapowiada się mega.

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

nadal nie podoba mi się ta złota czacha i kolczuga dziwnie pomalowana, po tobie bym się więcej spodziewał :|

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Jak robiłeś skóre gada?
Gad zapowiada się super, wojownik malowanie fajne ale ta kolczuga słaba

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

No niestety kolczugę zjeb... bo za szybką ją zacząłem tykać palcami i się spsuła :/ A co do skóry to musze lepiej pomyśleć bo to już dawno robiłem:D

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Skóra gadziora jest swietna =D> , ciekaw jestem końcowego efektu całości. Nie zmaść go tylko [-X :!:

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Mi szkoda tego chaosnika :( bo przez ob łapaną kolczugę wygląda słabo, a skóra gada faktycznie super :)

Awatar użytkownika
Corunn
Chuck Norris

Post autor: Corunn »

Jaki piękny krokodylek =*_*=
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.

ODPOWIEDZ