Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
W drużynie I Samozwańczy Oddział Obrońców Wielkiej Rzeszowskiej gracz ogrów przekroczył ograniczenia Euro:
-2 pts hellheart
-2 pts rune maw
-1 pts ironblaster
-1 pts slaughtermaster
Maksymalnie 5 do wyboru.
P.S. w tsa ta sama historia
-2 pts hellheart
-2 pts rune maw
-1 pts ironblaster
-1 pts slaughtermaster
Maksymalnie 5 do wyboru.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2015, o 11:31 przez Necromanter, łącznie zmieniany 1 raz.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
- RedScorpion
- Falubaz
Slaughter liczy się chyba tylko jak w armii jest Skrag
Kalafior nie ma wybranych czarów.
strona 107 w rbLipti pisze:Kudeł to wogle ma wszystko pomieszane. Generała nie ma wpisanego, chociaż może nim być 4 modele.
SELECTING THE GENERAL
The General is the character in your army with the highest Leadership. If more than one character share the highest Leadership value, you must choose which one is the General and tell your opponent before deploying your army
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Ja już Urban wszystkie cytaty w tej kwestii przytoczyłem w temacie. Dydu napisał mi w PMce, że należy wybrać Generała na poziomie rozpiski, bo "Sędzia Główny tak powiedział", więc ja teraz czekam na jego merytoryczną argumentacjęAzurix pisze:Chciałem zapytać, czemu mam wybrać Generała na poziomie rozpiski, gdy posiadam 2 postacie z najwyższą Liderką? Zgodnie z tym: https://www.dropbox.com/s/hdwb711kvw8by ... 7.png?dl=0 cytatem mogę to zrobić "Before Deploying Your Army", tak samo jak ma to miejsce z Losowaniem Czarów: https://www.dropbox.com/s/qa0nwww42kwlo ... 6.png?dl=0
P.S.: Jeśli ktoś sugeruje tutaj analogię do wybierania Domeny Magii, która odbywa się na poziomie konstruowania armii, to zgodnie z tym: https://www.dropbox.com/s/d5ibh1x7comd6 ... 9.png?dl=0 zapisem jest to zupełnie inna kwestia
8 bila brzeszczotem po jajach - rozpa imperium ma masę błędów
-lektor ma tak duży koszt punktowy że musi mieć altara, ale nie jest on wpisany
-obsidian lodestone jest w rozpisce wpisany 4 razy
-talisman of preservation jest wpisany 2 razy
-duży mag nie ma wpisanego scrolla a jego koszt punktowy sugeruje że ma
-to może nie błąd ale na demigryfach jest niepotrzebnie wpisane całe wyposażenie podstawowe
Bad boys - Maryś ma chyba wpisane za mało irongutów w stosunku do kosztu
make way - nie ma trzeciej rozpiski
-lektor ma tak duży koszt punktowy że musi mieć altara, ale nie jest on wpisany
-obsidian lodestone jest w rozpisce wpisany 4 razy
-talisman of preservation jest wpisany 2 razy
-duży mag nie ma wpisanego scrolla a jego koszt punktowy sugeruje że ma
-to może nie błąd ale na demigryfach jest niepotrzebnie wpisane całe wyposażenie podstawowe
Bad boys - Maryś ma chyba wpisane za mało irongutów w stosunku do kosztu
make way - nie ma trzeciej rozpiski
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Macias - dzieki za uwage. Tam powinno byc 9 ig ofc.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
czy jest jeszcze ktoś kto chciałby przyjechać na Mastera? mamy 31 teamow chcemy zorganizować jeden team żeby nie bylo baya. proponujemy wejściówkę za 30zl.
Juz nieaktualne.
Juz nieaktualne.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2015, o 12:29 przez Dydu, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę sprawdzić ograniczenia.Necromanter pisze:W drużynie I Samozwańczy Oddział Obrońców Wielkiej Rzeszowskiej gracz ogrów przekroczył ograniczenia Euro:
-2 pts hellheart
-2 pts rune maw
-1 pts ironblaster
-1 pts slaughtermaster
Maksymalnie 5 do wyboru.
Dydu - mogę rozwiązać Twój problem - PM.Dydu pisze:czy jest jeszcze ktoś kto chciałby przyjechać na Mastera? mamy 31 teamow chcemy zorganizować jeden team żeby nie bylo baya. proponujemy wejściówkę za 30zl.