A tak, miast wcinać pierniki, w tym roku postanowiliśmy trochę pojeździć po świecieGokish pisze:O_oNargh pisze:Proszę zarezerwować 3 miejsca dla Torunia

A tak, miast wcinać pierniki, w tym roku postanowiliśmy trochę pojeździć po świecieGokish pisze:O_oNargh pisze:Proszę zarezerwować 3 miejsca dla Torunia
Jagal pisze:Strasznie ciężko się jechało do Gdańska. Łzy żalu, świadczące o głębokim zawodzie brakiem dyplomów przesłaniały niczym mgła moje oczęta.
Jak można się nie pojawić chociaż się przywitać ( o dyplomach nie wspominając) mimo tego, że się zaspało? Nie wiem co się dzieje, czasy, ani ludzi, już nie Ci sami co kiedyś...
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jagal pisze:Strasznie ciężko się jechało do Gdańska. Łzy żalu, świadczące o głębokim zawodzie brakiem dyplomów przesłaniały niczym mgła moje oczęta.
Jak można się nie pojawić chociaż się przywitać ( o dyplomach nie wspominając) mimo tego, że się zaspało? Nie wiem co się dzieje, czasy, ani ludzie, już nie Ci sami co kiedyś...
uważam, że w ramach rekompensaty za straty moralne zwycięzcy ( w drodze powrotnej z trudem ukrywał łzy ściekające po jego bujnej brodzie), wszyscy uczestnicy turnieju powinni otrzymać dyplom !Ziemko pisze: Wybacz nie mam ostatnio jakos glowy do roznych rzeczy, dyplomy oczywiscie dostaniecie w terminie pozniejszym.