Co zmieni się w 9 edycji? (Podsumowanie link w 1 poscie)
szczury to jedne z naj inteligentniejszych stworzeń na świecieElt pisze:na to wygada ze Skaveńscy inżynierowie są lepsi niż krasnoludzcy.
Morok pisze:szczury to jedne z naj inteligentniejszych stworzeń na świecieElt pisze:na to wygada ze Skaveńscy inżynierowie są lepsi niż krasnoludzcy.
Jeśli zrobią delfinoludzi albo krukoludzi to dopiero będzie technologia
Perfer et obdura, dolor hic tibi proderit olim
prace nad delfinoludzmi juz trwaja
Ostatnio zmieniony 17 sty 2015, o 15:25 przez Morsereg, łącznie zmieniany 1 raz.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Rozjebią systemFubuki pisze: Jeśli zrobią delfinoludzi albo krukoludzi to dopiero będzie technologia
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- GrimgorIronhide
- Masakrator
już skomentowaliśmy, to Formacje, takie jak są w 40K, z tym że tutaj po ich wystawieniu nie musimy się już martwić Corami (i reszta idzie w herohammera ). Będzie w Thanquolu czyli nowym The End Times.
-
- Chuck Norris
Grimgor, koledze raczej chodziło o podręcznik do TK .
To nie nowy AB tylko stary w miękkiej okładce. Czyli, że GW robi dodruki.
Chociaż ten jest na 72 stronie
To nie nowy AB tylko stary w miękkiej okładce. Czyli, że GW robi dodruki.
Chociaż ten jest na 72 stronie
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
- rottingflesh
- Wałkarz
Może pomocny będzie mój post ze strony 72 (z 16 stycznia) - dotyczy "softcoverów"penzli pisze:Dlaczego nikt nie komentuje zdjęc z 71 strony, czy to rpzypadkiem nie jest nowy roolebook ?
Lord of Decay is ok !
-
- Chuck Norris
Ehh, dopiero w Twoim poście zobaczyłem, że rozmowa była o rule booku a nie army booku, więc to ja popełniłem bląd. chyba pora się wkońcu wyspac, albo przestać pisać na BP.rottingflesh pisze:Może pomocny będzie mój post ze strony 72 (z 16 stycznia) - dotyczy "softcoverów"penzli pisze:Dlaczego nikt nie komentuje zdjęc z 71 strony, czy to rpzypadkiem nie jest nowy roolebook ?
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Generalnie to softcovery weszły bo cały zarząd w GW inwestorzy wymienili, ci nowi prowadzą (a przynajmniej zamierzają) bardzo rewolucyjną politykę ugrywalnienia WFB i jakichś obniżek kosztów na niektóre rzeczy. Tańsze książki w miękkich okładkach to jak na razie pierwszy ich zrealizowany postulat, zobaczymy czy (tak jak w polskiej polityce) władza ich skorumpuje, czy też będziemy dostawać dalsze dobre wiadomości.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
To standardowe korporacyjne przyśpieszenie. Przychód spada. Reakcja?
- "To co robimy, nie działa!"
- "A więc róbmy tego więcej! Częściej!"
BTW, w momencie bąbelka LOTR, GW miało przychód roczny w okolicach 160 mln funtów. Potem był straszliwy krach, jak im spadło do 135.
Obecnie ma 125 mln, ale po uwzględnieniu inflacji to się przekłada na jakieś 85 mln z 2004 - czyli przychód spadł prawie o połowę w ciągu dekady.
- "To co robimy, nie działa!"
- "A więc róbmy tego więcej! Częściej!"
BTW, w momencie bąbelka LOTR, GW miało przychód roczny w okolicach 160 mln funtów. Potem był straszliwy krach, jak im spadło do 135.
Obecnie ma 125 mln, ale po uwzględnieniu inflacji to się przekłada na jakieś 85 mln z 2004 - czyli przychód spadł prawie o połowę w ciągu dekady.
konsole i mmo odbierają klientelę...droga gra pamperkami jest juz nie hmmm lansowalna? zresztą co się dziwić ceny wala z kosmosu to kto im to kupi- starzy wyjadacze których coraz mniej.