Marsz Legionów IX 24.01.2015 Bydgoszcz
Re: Marsz Legionów IX 24.01.2015 Bydgoszcz
W imieniu klubu XIII Kohorta przepraszam kolegów z Południowej Szwecji za skandaliczne zachowanie naszego członka. Sytuacja ta rzuciła cień na dobre imię klubu, dlatego mogę Was zapewnić, że wobec winnego zostaną wyciągnięte wszelkie konsekwencje łącznie z karą mutylacji członków.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
@Ziemas - i to Ty co wypominiałeś mi przyjazd z Włocławka sam się nie stawiłeś na turnieju !!! Wstyd ! I jeszcze dyplomów nie było ! Dobrze, że nie przyjechałem
P.S. Nie mogłem się powstrzymać by napisać

P.S. Nie mogłem się powstrzymać by napisać

Tak, tak - hipokryzja się szerzy. Szkoda, że też w środowisku battlowym. 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Pacek pisze:W imieniu klubu XIII Kohorta przepraszam kolegów z Południowej Szwecji za skandaliczne zachowanie naszego członka. Sytuacja ta rzuciła cień na dobre imię klubu, dlatego mogę Was zapewnić, że wobec winnego zostaną wyciągnięte wszelkie konsekwencje łącznie z karą mutylacji członków.
Pani formalisto jak tam idzie ogarnianie skladek ? Wchodzimy w drugi miesiac

Heptun nie przyjechales to zbojkotowalem wlasny turniej - widzisz co uczyniles?

Podpisuje się.... Kiedy foty?
witam ponownie
foty już pewnie gdzieś są co ??;) Tylko gdzie... dajcie linka.
PS
Daliście info do ligi?
foty już pewnie gdzieś są co ??;) Tylko gdzie... dajcie linka.
PS
Daliście info do ligi?