Pytania i odpowiedzi
Moderator: #helion#
Re: Pytania i odpowiedzi
Lecz w świetle tego jak wygląda podstawka pod gryfa, radziłbym koledze zrobić rydwanową bo sędziowie mogą nie być tacy wyrozumiali na turniejach.
O to chodzi?Wojteq pisze:Mam model Warrior Priesta i klęczącego przed nim gościa podającemu mu muszkiet.
Co to za figurka? Na pewno jest z GW.
Jest to coś warte?
http://www.warseer.com/forums/attachmen ... 1351349987
Blessing of Sigmar scenka się nazywa...
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Z tego co pamiętam, to kiedyś była normalnie dostępna w sprzedaży na stronie GW. Na pewno znajdowała się w ofercie przed wprowadzeniem nowego designu strony internetowej.Wojteq pisze:Dzięki. O to chodzi.
To jakiś specjalny/limitowany zestaw? Na stronie GW go nie widzę.
Obecnie jest out of production.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
medzik pisze:Lecz w świetle tego jak wygląda podstawka pod gryfa, radziłbym koledze zrobić rydwanową bo sędziowie mogą nie być tacy wyrozumiali na turniejach.
Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi. To raczej będzie tylko na domówki więc jakąkolwiek podstawkę wybiorę z 3 'oficjalnych' będzie dobrze (w zasadzie ta z zombie dragona najbardziej do mnie przemawia bo jakoś tak optycznie smok się większy robi na niej)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Modlitwa Soulfire w momencie rzucenia jej zadaje przeciwnikom w styku z casterem pojedyncze hity z s4 (s5, no armor save w nieumarłych i demony). Te uderzenia pochodzą z zaklęcia więc są jak najbardziej magiczne i zranią eteryków. Natomiast jeżeli chodzi o flaming attacks jakie dostanie jednostka po rzuceniu tego zaklęcia, to one nie są uznawane za magiczne ataki.Teo pisze:Czy hit z modlitwy dającej flamingi (zapomniałem nazwy) może uderzyć jednostki eteryczne? Wydaje mi się, że tak, ale wolę się upewnić.
Nie macie tu tematu z relacjami z masterów czy coś ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
1. Nie,KERSZUR pisze:Witam, mam dwa pytania:
1. Po nowym drafcie czy Karl na smoku za 2 choisy jest opłacalny?
2. Czy hate z presta działa na inne armie np. dwarfy?
2. Tak.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!