Transfery Styczeń 2018
Moderator: swieta_barbara
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Transfery Styczeń 2015
Koniec spamu.
Najpierw Janusz i Przemek, a teraz Tomek i Marek...
- swieta_barbara
- habydysz
Spokojne ruchy.
Temat przecież nie zniknie, a ciężko oczekiwać po chłopakach z rankingu, że będą robić każdą zmianę indywidualnie - pewnie w pierwszych tygodniach lutego Krzysiek upnie listę graczy o zmiany.
Temat przecież nie zniknie, a ciężko oczekiwać po chłopakach z rankingu, że będą robić każdą zmianę indywidualnie - pewnie w pierwszych tygodniach lutego Krzysiek upnie listę graczy o zmiany.
Jezeli Krzysiek uzna ze nie wyrabia się z tym czy tamtym i bedzie potrzebował pomocy, albo zastepstwa itp itd.
TO SAM NAPISZE!!
Ludzie - wystarczy że w urzedach juz mamy po 3-4 urzednikow na miejscu gdzie wystarczyl by tylko jeden.
Pamietajcie ze jedna odpowiedzialna osoba jak cos zpier... to wiadomo kto co i jak, a jak bedzie ich 2 czy 3 to kazdy bedzie sie ogladal na kolejnego.
Zly kierunek.
A kolega niech sie nie spina - to ze w zapisie ligowym jest do konca stycznia nie znaczy ze jak poprosiles o zmiane to ona przepadni w dniu 1. lutego.
TO SAM NAPISZE!!
Ludzie - wystarczy że w urzedach juz mamy po 3-4 urzednikow na miejscu gdzie wystarczyl by tylko jeden.
Pamietajcie ze jedna odpowiedzialna osoba jak cos zpier... to wiadomo kto co i jak, a jak bedzie ich 2 czy 3 to kazdy bedzie sie ogladal na kolejnego.
Zly kierunek.
A kolega niech sie nie spina - to ze w zapisie ligowym jest do konca stycznia nie znaczy ze jak poprosiles o zmiane to ona przepadni w dniu 1. lutego.
- swieta_barbara
- habydysz
Może w innym tonie, ale generalnie +1.Smiechu pisze:Jezeli Krzysiek uzna ze nie wyrabia się z tym czy tamtym i bedzie potrzebował pomocy, albo zastepstwa itp itd.
TO SAM NAPISZE!!
A jeśli ktoś uważa, że mógłby przejąć od Krzyśka pałeczkę Koordynatora rankingu, to niech to uzgodni z Krzyśkiem. To odpowiedzialna funkcja, z której nie płyną żadne korzyści i jestem przekonany, że ktoś musiałby wykazać się pod wieloma względami, zanim w ogóle zacząłby być brany pod uwagę.
No właśnie, bo że czasowo Krzysiek nie daje rady to widać bardzo.
Tylko, że nie ma komu robić za darmo w tych czasach, więc zostaje być wdzięcznym chociaż za to.
Gdyby się znalazła osoba chętna go zastąpić, to pewnie sam by się ucieszył.
Tylko, że nie ma komu robić za darmo w tych czasach, więc zostaje być wdzięcznym chociaż za to.
Gdyby się znalazła osoba chętna go zastąpić, to pewnie sam by się ucieszył.
- wind_sower
- Masakrator
Bez sensu robić nowy temat, więc nekromancja...
Pora się do tego przyznać...
id 4691 do klubu Szybki Szpil
Pora się do tego przyznać...
id 4691 do klubu Szybki Szpil
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Nie dyskryminujemy, każdy ma jakieś wady
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5