Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
BOOM to wszędzie się sprawdza, za 7 chyba nie ma lepszej opcji 

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Jest kilka dobrych jak Antonidas, Drzewa, ale Boom jest najlepsza. Ostatnio zrobiono ranking legendarek - boom 1 miejsce.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Troggzor też jest ok.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No i dobrze tak powinno byc, zeby nie bylo nudnej mety i tych samych deckow ciagle.
wiesz, dla wallet warriorow moze i dobrze... ale nie kazdy ma lub chce na to wydawac kase.
sam Wowuje na offie, a gram w hearta dla relaksu. imo nie powinni powiekszac przepasci...
sam Wowuje na offie, a gram w hearta dla relaksu. imo nie powinni powiekszac przepasci...
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
Zalezy kto na to patrzy, nie gram duzo w hsa, a mam duzo legend, a jak nie mam to szybko zbiera sie pyl na robienie kart. Jesli nie chcesz grac o ranki 1-10 to to co masz do spokojnego grania ci w zupelnosci wystarczy.
w tym momencie mam rank 12 +/- 1 rank.
posiadam 2 legendy otwarte z packów(z czego jednej w ogole nie uzywam bo to deathwing), reszta to naxxramas. brakuje mi sporo kart do decków jakie sobie wymarzylem. około 5k dustu lekko na 2 decki jakimi aktualnie gram. bloodmage, alex, ragnaros, a nie obrazilbym sie na sylvanas, toshley, black knighta czy booma ;]
jak wydadzą cos ala GvG to przepasc sie powiekszy po prostu, wolalbym aby wydali pozniej niz wczesniej;]
posiadam 2 legendy otwarte z packów(z czego jednej w ogole nie uzywam bo to deathwing), reszta to naxxramas. brakuje mi sporo kart do decków jakie sobie wymarzylem. około 5k dustu lekko na 2 decki jakimi aktualnie gram. bloodmage, alex, ragnaros, a nie obrazilbym sie na sylvanas, toshley, black knighta czy booma ;]
jak wydadzą cos ala GvG to przepasc sie powiekszy po prostu, wolalbym aby wydali pozniej niz wczesniej;]
Aldean pisze:w tym momencie mam rank 12 +/- 1 rank.
Następny dodatek ma być znów przygodą jak Naxxramas. I prawdopodobnie tak się to utrzyma przygoda/normalny dodatek/przygoda/normalny dodatek.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
wow no to super xDGokish pisze:Aldean pisze:w tym momencie mam rank 12 +/- 1 rank.
Następny dodatek ma być znów przygodą jak Naxxramas. I prawdopodobnie tak się to utrzyma przygoda/normalny dodatek/przygoda/normalny dodatek.
bardzo mi sie podobal dodatek naxxramas, sposób podania i nagrody.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czy z pakietów z O&G lecą również rzadkie karty spoza dodatku, czy są to w 100% karty nowe?
Tylko dodatek.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Thx za info. Czy jest gdzieś do znalezienia w necie i obejrzenia komplet wszystkich kart z tego dodatku?