+1Jacobs pisze:Ogry to gwałt na klimacie jak jak kto lubi
Poczytaj historie armii, obadaj klimat i modele. Standardowa rada, bo jeżeli nie będzie CI się podobała Twoja armia wizualnie i tak ją zaraz zmienisz
Początkujący.... (Pytania/Pomoc)
Re: Początkujący....
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ogry sa tak samo klimatyczne jak reszta(nie liczac elfow i demonow), takze odpindolic sie od nich, dobre?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ogry są jak Legolas w "Hobbicie". Niby powinien się jakoś przewinąć w tle, a jednak lepiej, żeby go nie było.
Naviedzony pisze:Ogry są jak Legolas w "Hobbicie". Niby powinien się jakoś przewinąć w tle, a jednak lepiej, żeby go nie było.
Czasem żałuję, ze nie ma na BP przycisku ,,lajk"
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
mam takie zawachanie podobają mi się 2 opcje i nie mogę się zdecydować
POJEDYNEK TOCZĄ BEASTMAN VS MONOSLAANESH
obie mi się bardzo podobają zarówno klimatem jak i figurkami ale czym jest większa szansa coś ugrać?
Na to chwilę sądzę że MONOSLANESHEM ale czy to pewne ?
POJEDYNEK TOCZĄ BEASTMAN VS MONOSLAANESH
obie mi się bardzo podobają zarówno klimatem jak i figurkami ale czym jest większa szansa coś ugrać?
Na to chwilę sądzę że MONOSLANESHEM ale czy to pewne ?
Cześć
To mój pierwszy post na forum więc chciałem się przywitać. Jestem kompletnie początkującym graczem i zastanawiam się nad wyborem mojej pierwszej armii. Mam na oku dwie armie, mianowicie WE i HE. Modele obydwu armii bardzo mi się podobają i klimat też (może z lekkim nakierunkowaniem na HE ). Czy znalzł by się ktoś tak miły i przybliżył mi te armie pod względem gameplayu? No i mam jeszcze pytanie co sądzicie o batalionach do tych armii i o zestawie Island of Blood? Z góry dziękuję za opdowiedź
To mój pierwszy post na forum więc chciałem się przywitać. Jestem kompletnie początkującym graczem i zastanawiam się nad wyborem mojej pierwszej armii. Mam na oku dwie armie, mianowicie WE i HE. Modele obydwu armii bardzo mi się podobają i klimat też (może z lekkim nakierunkowaniem na HE ). Czy znalzł by się ktoś tak miły i przybliżył mi te armie pod względem gameplayu? No i mam jeszcze pytanie co sądzicie o batalionach do tych armii i o zestawie Island of Blood? Z góry dziękuję za opdowiedź
HE, WE i DE, to teraz jedno. Zostały zjednoczone pod berłem Wiedźmiego króla i żyją w lesie Leśnych Elfów. Kraina HE została zatopiona.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Punisher17
- "Nie jestem powergamerem"
Witam,czy moglby mi ktos podac wymiary templatow ?
i ile modeli piechoty miesci sie pod kazdym z nich
i ile modeli piechoty miesci sie pod kazdym z nich
Jak nie jeden to sto jeden
- White Lion
- Kretozord
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=3&t=38992
czary bez aktualizacji EoT ale reszta jest aktualna.
czary bez aktualizacji EoT ale reszta jest aktualna.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Witajcie
Jestem nowy nie wiem czy w dobrym miejscu zadaje pytanie jeśli nie to sorry...
Jak to jest ze strzelaniem z działa do dużych celi takich jak lord na smoku, czy Haga na kotle.
Czy jeśli działo trafi to wonduje oboje i jeźdźca i smoka ? i analogicznie Hagę i Kocioł ??
czy tylko jedno z nich jeśli jedno to które ?
Jak to jest ze strzelaniem z działa do dużych celi takich jak lord na smoku, czy Haga na kotle.
Czy jeśli działo trafi to wonduje oboje i jeźdźca i smoka ? i analogicznie Hagę i Kocioł ??
Obrywa jeździec i smokThorstein pisze:Witajcie
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Tutaj nie chodzi o niechęć do gejów tylko o niechęć do pedalskich elfów. Szpicouchy w świecie Warhammera są troche jak nasi murzyni - nikt ich nie lubi, nawet inne elfy