KAHA maluje
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Zostań... moja... druga... żona...
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetne prace . Ślepia świetne...
Wow!! Bardzo mi się podobają Twoje prace. Demon i jego skrzydła a do tego oczy tej ostatniej bestii, rewelacja
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Super praca. Poczekamy na koniec bo brakuje sporo na podstawce i broń jeszcze do skończenia. Btw ile zajelo tobie malowanie ?
Nie zrozumieliście o co chodziło. Chodziło mianowicie o nowy lakier na paznokciach, położony wczorajOkoń pisze:Tak, prace są świetne.
Jednakże nie jest dobrym pomysłem fotografowanie ich razem z paluchami i na paskudnym tle.
Pozdrawiam.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Matis zrozumiał, Nokimam niezbyt.
Powiedziałem co widzę. Albo mam oceniać malowanie figurek, albo pielęgnację dłoni i stan paznokci.
Natomiast głównie chodziło mi o to, że zarówno zgrabne dłonie jak i nieładne tło przedstawiające feerie barw w postaci pobojowiska po malowaniu odbierają uwagę od figurek. Mówię jak jest - to nieestetyczne.
Powiedziałem co widzę. Albo mam oceniać malowanie figurek, albo pielęgnację dłoni i stan paznokci.
Natomiast głównie chodziło mi o to, że zarówno zgrabne dłonie jak i nieładne tło przedstawiające feerie barw w postaci pobojowiska po malowaniu odbierają uwagę od figurek. Mówię jak jest - to nieestetyczne.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Broda i skóra bardzo fajne.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Zarówno zieleń jak i fiolet wyszły bardzo czysto i ładnie.
Mogłabyś skórki trochę skorygować, bo na kciuku są nierówne
Co do runelorda - kiedy zobaczyłem go pierwszy raz malowanego przez GW pomyślałem, że w porównaniu do starych ten powinien nawet z pudełka nie wychodzić. Twoje malowanie, koncepcja, czyni go co najmniej na równi z nimi. Brawo!
Co do runelorda - kiedy zobaczyłem go pierwszy raz malowanego przez GW pomyślałem, że w porównaniu do starych ten powinien nawet z pudełka nie wychodzić. Twoje malowanie, koncepcja, czyni go co najmniej na równi z nimi. Brawo!
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.