Rozpiski elfów

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

Zablokowany
Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

A powiem Ci ,że taka armia mocna jest ,całą ma stubborn prawie. Linia WL idąc do przodu miażdży :twisted: .Tylko jest mały problem a mianowicie rozpiska swoja drogą a figurki swoją.:)
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

no niestety żeby wystawić moje marzenie nie mam ok 50SM;D

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Elgrond pisze:A powiem Ci ,że taka armia mocna jest ,całą ma stubborn prawie. Linia WL idąc do przodu miażdży :twisted: .Tylko jest mały problem a mianowicie rozpiska swoja drogą a figurki swoją.:)
figurki... na poczatek uzyje kilku proksów lub pozycze od znajomych, ale juz mam zamiar kupic kolejnych 14-15 WL i lwi rydwan.

zniesienie limitów 0-1 uwazam za jeden z wiekszych atutów nowego booka HE.
Obrazek

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

No i to że poprawili jednostki,ja tam zadowolony jestem,jeszcze jak się nikt niperzyczepi na zbroje na dragonmagu wo wogule będzie klimatyczne miodzio.

Awatar użytkownika
czys
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: czys »

zniesienie limitów 0-1 uwazam za jeden z wiekszych atutów nowego booka HE.
a mi się to nie podoba! bo aktualnie w specach jest tyle fajnych rzeczy, że gdyby było 0-1, to łatwiej byłoby się zdecydować co wziąć :wink:

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

to zalezy bo niektozy wola grac na armiach klimatycznych czyli charce lub saphery ewentualnie caledor i z zasada 0-1 byl by z tym problem.

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Prawdziwa armia Charce, podoba mi się; ale wolę wojska wierzy Hoeth :wink:

p.s. Ktoś napisał że w 6ed nie można było brać lion pelta na hero, jest to kłamstwo :D
Lwi Obrońca:
"Postać otrzymuje lwi płaszcz . Postać i jednostka, w której Postać walczy staje się zdeterminowana. Jeśli w armii walczy Postać z tytułem Lwiego Obrońcy to jednostka Białych Lwów staje się wyborem w ramach jednostek specjalnych w Twojej armii (zasada 0-1 nadal obowiązuje)"
Nie ma to jak Polski book 8)
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Relosu
Kretozord

Zacytuj dokladnie. Powiedzialem ze teraz nie mozna bo kiedys dostawalo sie razem z honorem a teraz honorow nie ma wiec i nie ma pelta

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

dla mnie zniesienie limitów 0-1 to naprawdę niesamowity plus, natomiast konstrukcja core'ów mocno mnie ubodła - nie to, że przyzwyczaiłem sie do silverów ale nie rozumiem wymierającej rasy wystawiającej kloce boćwinków
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Mi tam się podoba układ corów, jest dużo bardziej klimatycznie, zgodnie z bookiem a cory stworzone są z elfickiego pospolitego ruszenia a nie samej szlachty, poza tym będzie co miało zajmować ćwiartki, trzymać magów a za kolejny + można wziąć zmniejszenie ilości paskudnych modeli silverów pojawiających się na naszych stołach.
Zniesienie 0-1 jest według mnie dużym krokiem w kierunku bardziej klimatycznych i grywalnych HE armii.
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

Można się dowiedzieć co to robi:
-Amulet of Light [15]
-Banner of Arcane Protection [25]
-Temakador's Gauntlets [30]
-Skeinsliver [25]
Z góry dzięki.

Relosu
Kretozord

-Amulet of Light [15] ataki noszacego i oddzialu w ktorym jest maja magiczne ataki(zabójcze na driady i inne takie)
-Banner of Arcane Protection [25]
-Temakador's Gauntlets [30] 6+AS i 5+ ward od sily 4+
-Skeinsliver [25] +1 do rzutu na zaczynanie

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

CO od brzydkich silverów to się nie zgodzę ja sobie poprzerabiałem wiec moi wyglądają jako tako
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

MAM PYTANIE CO TERAZ DAJE BANNER OF ARCANE PROTECTION oraz zasady martial powers, reckles, warrior mage, mark of asuryn i valour of ages??

p.s. Lwy z chariota mają 2 ataki :wink:

Romek
Chuck Norris

Post autor: Romek »

Sito pisze:MAM PYTANIE CO TERAZ DAJE BANNER OF ARCANE PROTECTION oraz zasady martial powers, reckles, warrior mage, mark of asuryn i valour of ages??
Banner of arcane protection daje magic resistance 2, mertial to walka z trzech szeregów, reckles to +1 kość do każdego czaru jaki rzuci DM, valour jakis przeżuty dawal chyba na DE.. no i jedna z nich to właśnie ASF. O reszcie nie wiem.

Relosu
Kretozord

mark of asuryn to wlasnie asf
valour of ages teraz nbie jestesmy poprostu odpowni na panike tylko mamy przezuty na panike

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

nie to spead of asuryn to ASF

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

a co wy na to

co wcisnac do rozpy na border patrol SM i łóczników??
moim zdaniem powinna nam sienależeć jakaś zmiana np. jak u ogrów bo to troche lipa

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

- Mage 2 lvl - 175pkt. (SeerStaff, Silver Wand)
- 2x10 Archers - 220pkt.
- 5 DP z Muzykiem i Sztandarem i Warbannerem - 200pkt.

595 pkt.

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

a w patrolu heros moze kosztować max 125 pkt:P i nie mozna miec magicznych sztandarow

Zablokowany