ETC 2015 | Army Restrictions - finalne, pierwszy post
Moderator: swieta_barbara
- swieta_barbara
- habydysz
Re: ETC 2015 | Army Restrictions - 1. post up 04.02.2015
Myślę, że to będzie rok szczura.
Jebaj ten WoC Młody, ewentualnie weźcie Przemcia i zabieraj myszony.
Jebaj ten WoC Młody, ewentualnie weźcie Przemcia i zabieraj myszony.
Kanadian czepia się WoCHu bo siekneli go dośc ostro. Ale dalej da się coś uskładaćCrusader pisze:Moje armie akurat mają sporo wariacji możliwych. Ogólnie to chyba jest większy wybór niż poprzednio i właśnie większa różnorodność rozp.
pozdro
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
Nie sądzę, myślę że w WoCu będą wszystkie rozpy na jedno kopyto: cory + bohaterowie, ew. shrine.
Wsadzili tam już tyle cięć, że nie ma praktycznie miejsca na kreatywność.
Wsadzili tam już tyle cięć, że nie ma praktycznie miejsca na kreatywność.
Dalej mozesz pokombinwoac w tych herosach - WoCH i tak na nich stał. ale ciecia chyba mocniejsze nzi rok temu w sumie wyszly
moze to rozluźnią (chocby stubborn dajacy alternatywy dla DP)

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Nikt jeszcze nie rozkminiał Kholeka...Crusader pisze:Shagothy w ogóle nie są obcięte, skandal!

Poczytałem sobie Lizakowych speców i nie wierze, że Lord Kroak to 2 choicy
imho dla zachęty powinien wręcz nie zabierać ani jednego
ma jeden średni czar, w którym jedyny sensowny zasięg ma trudność 24+
No i rozumiem, że jak ma unbreakable to może tylko do TG dołączać?
pozdro

No i rozumiem, że jak ma unbreakable to może tylko do TG dołączać?
pozdro
a miało być mniej niż rok temu, przejrzyste i lekkie cięcia, trafiające tylko w najmocniejsze kombosy. a jest z draftu na draft więcej linijek tekstu... szkoda, bo draft 1 był obiecujący.
w we cięte jest strzelanie, rozumiem, do 60 modeli, da się to spokojnie zrobić, ale dodatkowo bardzo cięta jest jedyna grywalna jednostka niestrzelająca jaką są wildzi. strasznie zawęzi to pole do popisu przy rozpiskach.
w we cięte jest strzelanie, rozumiem, do 60 modeli, da się to spokojnie zrobić, ale dodatkowo bardzo cięta jest jedyna grywalna jednostka niestrzelająca jaką są wildzi. strasznie zawęzi to pole do popisu przy rozpiskach.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Jakieś zmiany w compie HE? Na kom nie moge otworzyc pliku z dropboxa;/
Juz chyba nie bardzo. Teraz nawet blasted jest pocięty, a pierwszy raz grany cos od wyjscia podręcznika. Mam wrażenie ze ten comp ścina cokolwiek jest nowego brane w wyniku poprzednich ciec. DP pocięli to chodziły rydwany i herosi, teraz ich pocięli to zostalo malo co.-Qc- pisze:Dalej mozesz pokombinwoac w tych herosach - WoCH i tak na nich stał. ale ciecia chyba mocniejsze nzi rok temu w sumie wyszlymoze to rozluźnią (chocby stubborn dajacy alternatywy dla DP)
kolejne dwie iteracje i będzie mozna grac tylko na dragon ograch jednej piątce maruderow konnych a reszta w pieskach i marudach z buta ale tylko pod warunkiem ze kazdy oddzial ma innego marka i iny zestaw broni.
@HE
Star Dragon czy BoH to rzeczy które mogłyby być skompowane, szczególnie patrząc na to co jest kompowane w innych armiach.
@WE
kompowanie łuczników, przy jednoczesnym kompowaniu opcji CC pcha tą armię w kierunku papier/nożyce...
Star Dragon czy BoH to rzeczy które mogłyby być skompowane, szczególnie patrząc na to co jest kompowane w innych armiach.
@WE
kompowanie łuczników, przy jednoczesnym kompowaniu opcji CC pcha tą armię w kierunku papier/nożyce...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
oj biada temu Imperium, serio Franz za 2pkt? W zasadzie demisie, korona, Franz i... koniec punktów. 0 dział 

Specjalysta się znalazł.Laik pisze:@HE
Furion pisze:Specjalysta się znalazł.Laik pisze:@HE
Akurat tutaj, ciężko się nie zgodzić z laikiem, jest to mocny build. Osobiście nie jestem przekonany do compa na smoku, bo mimo wszystko są armaty które fajnie to zabijają, ale BOH już powinno być compowane, szczególnie gdy compuje się bardziej lajtowe rzeczy, np konia dla magiczki DE.
DE 8k
VC 3k
ChD 3k
VC 3k
ChD 3k