hmmm a jak wtedy sie ustawia inzynierkow w oddziale? obok ?Kalesoner pisze:Dlatego chodził z nimi MR3 i ironcurseicon na inżynierze, jesli była potrzeba.
Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
takMishry pisze:Wszystkie Turboszczury mogą miec ratlingi?
takLenczek pisze:hmmm a jak wtedy sie ustawia inzynierkow w oddziale? obok ?Kalesoner pisze:Dlatego chodził z nimi MR3 i ironcurseicon na inżynierze, jesli była potrzeba.
TK zawsze trafiają na swoim BS (czyli na ogół na 5+) niezależnie od kar, jedynym sposobem, żeby trafiały gorzej jest obniżenie im BSa np z 0 z shadowa, sztormówa działa w TK chyba tylko na katapultyNargh pisze:I ja mam pytanie dotyczące działania sztormówki: jutro gram z TK i wiem, iż maja oni jakąś zasadę "zawsze trafia na 3+" czy coś takiego. Sztormówka na to działa i daje im karne -2?
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
A) tak
B) tak
B) tak
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Clanraty z IoB mają dokładnie odmierzoną ilość broni, więc połowa musi mieć włócznie, a połowa hand weapony. Do tego tarcze są wtopione i nie ma możliwości ich nie przyklejenia. Boxowe dają większą swobodę składania. Czy warto to sam oceń. Dla jednych tak, dla innych nie.