+1Galharen pisze:tez chce takich przyjaciol
Malarskie inspiracje Starego Świata
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Malarskie inspiracje Starego Świata - 05.01 Thorgrim
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Fajnie wyszło, szczególnie podobają mi się nosiciele tronu:D Dobra ale zostaw te pokurcze i kończ malować reszte cycków które będą latały na ptaszku:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Wygląda bardzo fajnie i efektowanie, aczkolwiek ten pień wygląda jak jakiś robal
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Na pień dałbym może więcej szarości. A oprócz tego jest efekciarsko i bardzo, bardzo fajnie!
fajowe idziesz!!
Kilka bardzo prostych zamówień TT
Porcja figurek do planszówki - Posiadłość Szaleństwa
I trzy imperialne armaty Z góry mea culpa za ogromne nadlewki na armatach, ale bardziej chodziło o ich szybkie przemalowanie niż zmywanie farby i obróbkę od podstaw...
Porcja figurek do planszówki - Posiadłość Szaleństwa
I trzy imperialne armaty Z góry mea culpa za ogromne nadlewki na armatach, ale bardziej chodziło o ich szybkie przemalowanie niż zmywanie farby i obróbkę od podstaw...
chyba Ci dam do pomalowania mojego zombiecida
W międzyczasie malowania swojej armii (już niedługo spory update) kilka prostych TT zamówień
Pump Wagon
Mały lifting mocno zmasakrowanego Orczego rydwanu
Dorobienie sztandaru dla chaosowego BSB (Nie jestem mocny w freehandach dlatego pokombinowałem z aero )
Malowany mag chaosu (tylko mag)
Pump Wagon
Mały lifting mocno zmasakrowanego Orczego rydwanu
Dorobienie sztandaru dla chaosowego BSB (Nie jestem mocny w freehandach dlatego pokombinowałem z aero )
Malowany mag chaosu (tylko mag)
brzydko wygląda ta podstawka niestety pasowałoby zakleić przerwę pomiędzy podstawkami.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ