trochę załuje ze mnie nie bedzieTomash pisze:ale mam nadzieję że ochlej będzie wspólny
STRATEGICON 2007 10-11.XI.2007
Niedballowi cos nie wyszło z armią dla mnie .
Paweł weź skołuj jak mozesz, bo teraz to nawet nie bedziemy mieli chyba czym grac :p
Paweł weź skołuj jak mozesz, bo teraz to nawet nie bedziemy mieli chyba czym grac :p
Młody nie bądź mięciutka faja.
Jeden z naszych "młodych" jedzie na Stratega tylko po to by zmierzyć się z Tobą.
Wierze w Ciebie.Dasz rade coś skombinować.
Duke-figsy dla ciebie już jadą.
Jeden z naszych "młodych" jedzie na Stratega tylko po to by zmierzyć się z Tobą.
Wierze w Ciebie.Dasz rade coś skombinować.
Duke-figsy dla ciebie już jadą.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
A czy ja powiedziałem ze nie jade ?:D
Na razie we Wrocku nie przegrałem , także niewazne ile by osob nie było to pojade i tak .
A co on czelendza chce ze ma chęc zagrać ze mną
Na razie we Wrocku nie przegrałem , także niewazne ile by osob nie było to pojade i tak .
A co on czelendza chce ze ma chęc zagrać ze mną
Chce się z Toba spotkac na 1 stole:P
Chłopak ma apetyt na świetną potyczkę.
Chłopak ma apetyt na świetną potyczkę.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
To może ja jako kolega ze składu odpowiem. Nikt nikomu nie chce rzucać żadnych czczczczczeeelendżżżżży. Tymbardziej Krysiak. Jednakowoż się nie boimy nikogo. Jedziemy dobrze się bawić i tyle.
A ty reyq... nie rób podpuchy i nie pieprz bzdur.
Dziekuje za uwagę
A ty reyq... nie rób podpuchy i nie pieprz bzdur.
Dziekuje za uwagę
No własnie nie będzie.
Paffeu załatw co możesz.
Dzięki z góry.
Paffeu załatw co możesz.
Dzięki z góry.
- Kedziorson
- Masakrator
powodzenia organizatorom!!!
miłej zabawy graczom!!:D:D
pozdro z Gorzowa!!:P
Kędziorson
miłej zabawy graczom!!:D:D
pozdro z Gorzowa!!:P
Kędziorson
widze ze chlopaki z Inkwizytora maja duzą ochote na sierpniową wycieczke do Modeny , jak tak dalej pojdzie to Holan zrobi najlepszy uśredniony wynik masterowy w historii ligi, rispekt za to ze jestescie na kazdym masterze !!
pzdr
pzdr