Co zmieni się w 9 edycji? (Podsumowanie link w 1 poscie)
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Co zmieni się w 9 edycji?
Nie wiem, Jarlaxle przeciwko nowym WE grał, o ile się nie mylę, raz, ale płacze na ten temat od kilku miesięcy.
jak właziły WE na na 6/7 ed było podobnie tylko na odwrót
Mylisz się, kilka razy. Stwierdzam fakty ale proszę, ja Ciebie, nie przypisuj mi cech, a tym bardziej czynności, które sam robiłeś przez kilka lat, przy okazji każdej gry z DE Być może jesteś jeszcze w szoku pourazowym, wywołabym starym bookiem DE. Ale spokojnie, już od ponad roku jest nowyNaviedzony pisze:Nie wiem, Jarlaxle przeciwko nowym WE grał, o ile się nie mylę, raz, ale płacze na ten temat od kilku miesięcy.
U WE nie chodzi tylko o balans wewnętrzny, bo on u wspomianych DE, także nieistnieje. Problem leży w takich jednostkach, jak np. Wildridersi śmiesznie tanich w stosunku do możliwości.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Masz na myśli Warlocków? Też na "W", mogło Ci się pomylić, to zrozumiałe.Problem leży w takich jednostkach, jak np. Wildridersi śmiesznie tanich w stosunku do możliwości.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
legolasy-sukinkoty chociaż swoje kosztują... i jak słabo kulają na zranienie to nawet kowboja nie ubijają...
Obniżenie wytrzymałości do 1 rzucone z 5 kości. Potem trafiają Cię na 2+, ranią na 2+ bez sejwa. Mów mi więcej.GrimgorIronhide pisze:legolasy-sukinkoty chociaż swoje kosztują... i jak słabo kulają na zranienie to nawet kowboja nie ubijają...
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
stoimy w lesie z książką i mamy +6 do casta?, teleport pomiędzy laskami, w 1-2turze jak dobrze pójdzie nie masz scrolla, potem tylko dobrze na tafa i jak Matis mówi...
ja jako demon ostatnio mam przyjemność grać z WE na 8sisterach, siostrach na orle, 2x7wildy i corowa kawa w ambushu z strzałkami na 3+. Gra jest traumatyczna
ja jako demon ostatnio mam przyjemność grać z WE na 8sisterach, siostrach na orle, 2x7wildy i corowa kawa w ambushu z strzałkami na 3+. Gra jest traumatyczna
tam w sumie moze byc z tym ciezko, planet multum, a jezeli ktos by mial bron zdalna do niszczenia calych galaktyk to by juz to pewnie dawno zrobili
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
może outsider powrócił
może void dragon się przebudził
może Lord Zedd(Abaddon) poślubił Ritę Odrazę(Hive Minda) i powstaną przeciw power rangers 40k z Zordonem(imperatorem) na czele.
może void dragon się przebudził
może Lord Zedd(Abaddon) poślubił Ritę Odrazę(Hive Minda) i powstaną przeciw power rangers 40k z Zordonem(imperatorem) na czele.
powstanie zjebotron i wszystko pójdzie wpizdu...
ludzie nie offtopujcie ;P
ludzie nie offtopujcie ;P
Niee, oni mają generatory. Mają pierwszy i drugi człon a później je miksują, jak w tych czołgach do 40k:
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5