[MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Poszlo zgloszondo
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
W ramach 45zl dostaniesz bon na 5zl na kolacje, poxostale 7zl placisz w kajpieMaciek P. pisze:Moje też.
Pytanko - przesłałem tylko 45 PLN, a potem doczytałem, ze Hamburger w Garażu dodatkowo płatny. Trzeba to też przesyłać przelewem? Będzie można na miejscu dopłacić? Ogarniecie to?
Obiad w neidzielę, to mam zapłacić przelewem czy na miejscu?
No popatrz... Ktoś narzeka na zmiany w regulaminieKalesoner pisze:Shinue pisze:szykują się jakieś rewolucje?
bo jeśli drobne zmiany i wejdą do piątku to ok.Dla mnie to nie jest "ok". Opierając się na Twoim poście wydałem kasę na figurki i malowanie, a teraz chcesz na 10 dni przed turniejem i kilka dni przed końcem zgłoszeń zmieniać zasady? Niepoważne troszkę.Shinue pisze:gramy według DRAFT 2.5 http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 3db39e84f5
ps. zgłoszenia dopiero zaczynają napływać.
Przecież chodzi o to żeby wszystkim się lepiej grało, prawda?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
"If the armies contains leadership 10 and one or more wizards that can select spells from
the lore of death 1 further pool choice"
czy slan z sygnaturkami i ld10 kwalifikuje się do powyższego zapisu?
... się nie dziwie, że warhammer "motyla noga" umiera... 3 dni robię rozpiskę i nie mogę spełnić wszystkich wymogów... do wója taki balans armii
the lore of death 1 further pool choice"
czy slan z sygnaturkami i ld10 kwalifikuje się do powyższego zapisu?
... się nie dziwie, że warhammer "motyla noga" umiera... 3 dni robię rozpiskę i nie mogę spełnić wszystkich wymogów... do wója taki balans armii
Shinue, czy byłbyś tak miły i wrzucał rzeczy, o których piszesz do pierwszego posta? Bo w pierwszym poście jest cały czas napisane, ze zgłoszenia są do jutra. Dosyć niejasna dla mnie jest tez spława płatności za jedzenie. Czy mam teraz zapłacić przy przelewie 45+7 czy teraz 45 a 7 na miejscu?
Fajnie by było gdyby wszelkie informacje dotyczące opłat były zebrane w jednym miejscu, a nie rozrzucone po całym poście.
Fajnie by było gdyby wszelkie informacje dotyczące opłat były zebrane w jednym miejscu, a nie rozrzucone po całym poście.
- to co jecie na sali opłacacie z góry. obiad sobotni jest wliczony w wejściówkę, ale niedzielny (jest dosyć duże zainteresowanie) opłacacie w formie przedpłaty (10zł). to jest bardzo ważne, bo catering przygotuje konkretną liczbę obiadów i na miejscu nie będzie już można dokupić dodatkowych porcji.
- kolację w garażu kupujecie sobie sami. od nas dostajecie kupon/voucher/bon na 5zł, na którym będzie napisane konkretne danie kolacyjne według waszej wcześniejszej deklaracji złożonej podczas wypełniania zgłoszenia.
- wegetarianie nie jedzący ryb mogą otrzymać danie kolacyjne (pozycje 5 lub 6) jako obiad sobotni i/lub niedzielny. za sobotę dopłacacie 2zł, za niedzielę 12.
a teraz będę miły i zedytuję pierwszego posta
- kolację w garażu kupujecie sobie sami. od nas dostajecie kupon/voucher/bon na 5zł, na którym będzie napisane konkretne danie kolacyjne według waszej wcześniejszej deklaracji złożonej podczas wypełniania zgłoszenia.
- wegetarianie nie jedzący ryb mogą otrzymać danie kolacyjne (pozycje 5 lub 6) jako obiad sobotni i/lub niedzielny. za sobotę dopłacacie 2zł, za niedzielę 12.
a teraz będę miły i zedytuję pierwszego posta
Tylko nie bierz "ducha puszczy" bo to czyste ZUO!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
No wlasnie tez to zaczynam rozkminiac, ale pewnie juz nie ma miejsc.Karli pisze:A jakże!Rince pisze:Ooo, Karol, chlejemy w garazu?
W tym roku aby było łatwiej dojść na czworaka do łóżka to wziąłem pokój już w garażu
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Poki co Szrajn czincza skompowany, także wysyłam zgłoszenie z innym