[MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2015, Włocławek (21-22 lutego)
Ja wole stare, juz mam gotowa rozpe itd.
niewazne, juz znalazłem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
@Kalesoner
Nawet jesli bedzie grany poprzedni draft to powinieneś zgłosić się z rozpą na nowy, jeśli faktycznie masz w planach starać się o euro
Nawet jesli bedzie grany poprzedni draft to powinieneś zgłosić się z rozpą na nowy, jeśli faktycznie masz w planach starać się o euro
w świetle szalenie zmieniających się zasad, tęgiej rozkminy, wielkich sporów, zawirowań, w towarzystwie oszukanych i oszukujących, niespełnionych ambicji i szalonych planów podboju Świata Warhammera zapytuję:
Czy planujecie podczas turnieju wyłonić hobbystę???
Czy planujecie podczas turnieju wyłonić hobbystę???
Trafne spostrzeżenie milordzie.Młody pisze:@Kalesoner
Honor nie pozwalałby przyszłemu ewentualnemu kadrowiczami czerpać korzyści z niedopatrzeń ustalających restrykcje i poprawionych przezeń.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
my to raczej myslimy o DMP tak poważnie mówiąc xDSolo pisze:Gramy na nowy z myśląc o ETC
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Grajmy na nowe skoro termin jest i tak do jutra.
Stary draft jest już nieaktualny - po co na niego grać.
Stary draft jest już nieaktualny - po co na niego grać.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2015, o 17:13 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Sama taka postawa już jest godna potępienia i automatycznie go wyklucza z rywalizacji o 8 stołków!!!bigpasiak pisze:Trafne spostrzeżenie milordzie.Młody pisze:@Kalesoner
Honor nie pozwalałby przyszłemu ewentualnemu kadrowiczami czerpać korzyści z niedopatrzeń ustalających restrykcje i poprawionych przezeń.
Jeżeli gramy na nowe to rozpy są do dzisiaj czy coś wydłużacie?
Sensownie byłoby dać to do np środy, bo zasady się zmieniły wczoraj.
My dzisiaj na lokalu graliśmy obie wersje, każdy grał na to na co chciał. Nie ma wielkich różnic, ale jednak.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Qrcze chyba się ugną i dadzą radę do 16 w poniedziałek przesunąćCauliflower pisze: Jeżeli gramy na nowe to rozpy są do dzisiaj czy coś wydłużacie?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
szpadel pisze:A potem dopisać fikcyjnych graczy i kumpel kilka punkcików więcej do ligi zgarnie